یکی از راههای مناسب برای بهبود شنوایی افراد کمشنوا، استفاده از سمعک است. به کمک این وسیلهی الکترونیکی، میتوانید صدا را تقویت کنید؛ تا از این طریق بتوانید صدای مطلوبی را بشنوید. برندهای مختلفی در زمینهی تولید سمعک فعالیت میکنند. سمعک فوناک، یکی از برندهای مطرح در زمینهی تولید سمعک است؛ که همواره به نیاز افراد کم شنوا به خوبی پاسخ داده است. ما در این مقاله قصد داریم تا شما را با سمعک فوناک تهران آشنا کنیم. برای آگاهی از سمعک فوناک, به مراکز معتبر و تخصصی مراجعه کنید.
سمعک چیست؟
سمعک در واقع به عنوان یک دستگاه الکترونیک شناخته میشود. این دستگاه الکترونیک، همانند یک کامپیوتر کوچک عمل میکند. با این تفاوت که جایگاه این کامپیوتر کوچک، این بار در داخل مجرای گوش و یا پشت گوش است. سمعکهای امروزی، تکنولوژیهای بسیاری را درون خود دارند. تمام عملکرد سمعک با سه قطعه اصلی خود یعنی میکروفون، تقویتکننده و رسیور (بلندگو) اتفاق میافتد.
به کمک میکروفون، امواج صوتی تبدیل به سیگنال الکتریکی میشود. سپس تقویت کننده این دستگاه، سیگنالهای الکتریکی دریافت شده را تقویت میکند. در نهایت رسیور سیگنالهای تقویت شدهی الکتریکی را به امواج صوتی تبدیل میکند. سپس شما میتوانید این امواج را از طریق گوش خود دریافت کنید و صداها را با اندازهی بالایی بشنویید.
بیشتر بخوانید،
“بهترین مارک های سمعک کداماند“
سمعکها انواع مختلفی دارند. بسته به نوع شکل ظاهری و تکنولوژی بهکار رفته در آن، تنوع برندها نیز بسیار متفاوت است. برای انتخاب بهترین نوع سمعک، میزان کمشنوایی و سبک زندگی شما تاثیر بسیاری در آن دارد. یکی از بهترین برندها، سمعک فوناک است. اگر میخواهید که با این نوع برند آشنا شوید و از قیمت سمعک فوناک سوئیس مطلع شوید، خواندن ادامهی این مقاله را از دست ندهید.
سمعک فوناک چیست؟
یکی از تولیدکنندگان مطرح در زمینهی سمعک و وسایل شنوایی، کمپانی محبوب فوناک است. این شرکت سوئیسی T فعالیت خود را از سال 1974 به عنوان یکی از مطرحترین برندها در زمینهی تولید سمعک آغاز کرده است.
در حال حاضر برند فوناک زیرمجموعهی گروهی به نام سونووا (Sonova) قرار دارد. که در کنار مالکیت برند فوناک، مالکیت کمپانیهای دیگری از جمله یونیترون(Unitron)، هانساتون (Hansaton) و دستگاه کاشت حلزون (Advanced Bionics) را برعهده دارد.
بسیاری از افراد این برند محبوب را با تولید سمعک مناسب کودکان میشناسند. چرا که این کمپانی در زمینهی تولید این مدل از سمعکها توانسته است عملکرد راضیکنندهای از خود نشان دهد. همچنین این برند همواره سعی کرده است تا به نیازهای افراد کمشنوا به خصوص کودکان، توجه ویژهای داشته باشد.
کمپانی سمعک فوناک در سال 1978 توانست سمعکی با عنوان SuperFront را تولید کند؛ که از بالاترین میزان تقویت برخوردار بود. همچنین این کمپانی در سال 1999 سمعکی به نام سمعک Claro را تولید کرد؛ که به عنوان اولین سمعک دیجیتال شناخته شده است. بعد از این سالها، این کمپانی محصول جدید خود را با سیستم پردازش مارول (Marvel) تولید کرد. این مدل از سمعک در اواخر سال 2018 به بازار ارائه شد.
برای رزرو نوبت شنوایی سنجی، مشاوره و خرید سمعک تماس بگیرید.
مشاهده اطلاعات تماس
شماره تماس: ٢-٦٦٩٦٢٩٥١(۰۲۱)
با استفاده از این مدل سمعکها، افراد قادر خواهند بود که به صورت تلفنی نیز با آن ارتباط برقرار کنند. مدل RIC یا سمعک رسیور در کانال، جزو ابتداییترین مدلهای این نوع از سمعک بود. سپس سایر مدلها شامل پشت گوشی، داخل گوشی و سمعک خیلی قوی نایدا مارول وارد بازار جهانی شد.
بعد از این مدلها، تکنولوژی Belong به عنوان آخرین سیستم پردازشی از کمپانی فوناک شناخته شده است؛ که طیف وسیعی از سمعکها را به خود اختصاص داده است. این پلتفرم سمعک فوناک اگرچه قدیمیتر از مارول است، اما هنوز یکی از بهترین سمعک ها است.
دستهبندی انواع سمعکهای برند فوناک
سمعکهای کمپانی فوناک، تنوع بسیار زیادی دارد. این تنوع براساس تکنولوژی، نوع ظاهر، سیستم پردازشی و یا پلتفرم طبقهبندی شده است.
محصولات کمپانی فوناک براساس نوع تکنولوژی به چهار سطح مختلف شامل: Advanced ،Standard ،Essential، Premium دسته بندی میشود. برخی اعداد نشان دهندهی سطح تکنولوژی محصولات این برند است. به عنوان مثال این دسته بندی به صورت زیر نمایش داده میشود:
از شماره 90 سمعک دارای تکنولوژی عالی (Premium)؛
از شماره 70 سمعک دارای تکنولوژی پیشرفته (Advanced)؛
از شماره 50 سمعک دارای تکنولوژی استاندارد (Standard)؛
از شماره 30 سمعک دارای تکنولوژی پایه (Essential).
همچنین از نظر ظاهری، سمعکها با یکدیگر متفاوت هستند؛ که بر روی قیمت سمعک فوناک تاثیرگذار است. برای نشان دادن این تفاوت، کمپانی فوناک از نامهای مختلفی استفاده کرده است. از جمله آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
سمعک پشت گوشی (Bolero)؛
سمعک داخل گوشی (Virto)؛
سمعک رسیور در کانال (Audeo (RIC/RITE) )؛
سمعک پشت گوشی خیلی قوی نایدا (Naida).
اگر قصد خرید سمعک را دارید مقاله،
“راهنمای نکات لازم هنگام خرید سمعک” را از دست ندهید.
سمعک فوناک براساس سیستم پردازشی و یا پلتفرم دستهبندیهای متفاوتی دارد. این دستهبندی براساس حرف اول هر سیستم پردازشی و یا پلتفرم گرفته شده است. از جمله آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
پلتفرم Marvel که با حرف “M” نمایش داده میشود؛
پلتفرم Belong که با حرف “B” نمایش داده میشود؛
پلتفرم Venture که با حرف “V” نمایش داده میشود؛
پلتفرم Quest که با حرف “Q” نمایش داده میشود.
علاوه بر این دستهبندیها، کمپانی فوناک از سایز باتری سمعک نیز برای نامگذاری محصولات خود استفاده میکند. به عنوان مثال شمارههای 10، 312، 13، 675 به عنوان نامگذاریهای این مدل از سمعکها است. همچنین حرف مخفف “R” برای سمعک های قابل شارژ و حرف “T” برای مدلهایی که دارای مدار تله کویل هستند، استفاده میشود.
اگر قصد خرید سمعکهای برند فوناک را دارید، برای مدلهای پشت گوشی، داخل گوشی و نامرئی، مدلهای Bolero و Virto یک انتخاب مناسب است.
جدیدترین نوع سمعکهای کمپانی فوناک
همانطور که در بالا اشاره کردیم، آخرین مدل سمعک فوناک مربوط به سیستم پردازشی مارول (Marvel) است. این نوع از سمعکها که در رده نوع هوشمند قرار دارد، به نام سمعک هوشمند شناخته میشود. اولین محصولی که از پلتفرم مارول تولید شده است، با نام سمعک Audeo شناخته شده است و یک سمعک رسیور در کانال یا “Ric” است.
سمعک Audeo Marvel شامل 5 سمعک مختلف است؛ که دو نوع از آنها قابلیت شارژ دارند. برای سمعکهای غیر قابل شارژ این مدل، باتری با سایز 312 استفاده میشود. این مدل از سمعک جزو اولین برندی است که در 4 سطح تکنولوژی تولید سمعک شامل عالی، پیشرفته، استاندارد و پایه تولید شده است. همچنین این مدل از سمعک به عنوان اولین برندی است که سمعک شارژی را در تمام سطوح تکنولوژی ارائه کرده است.
بعد از تولید این مدل سمعک، کمپانی سمعک فوناک مدل دیگری از آن به نام سمعک نایدا مارول را تولید کرده است. از جمله ویژگیهای این مدل از سمعکها میتوان به سمعک پشت گوشی و باتری با سایز 13 اشاره کرد. از طرف دیگر این مدل از سمعکها برخلاف سایر مدلها که فقط با گوشیهای سیستمعامل IOS ارتباط برقرار میکند، قابلیت اتصال با هر نوع وسیله دارای بلوتوث را دارد.
در نتیجه شما میتوانید صدا را از طریق انواع مختلف وسایل مانند: تلفن همراه، کامپیوتر، لپتاپ و سایر تلفنهای مدرن دریافت کنید.
ویژگی سمعک Marvel
سمعک فوناک در تهران نمایندگی دارد. این مدل از سمعکها به دلیل ویژگیهای منحصربهفرد خود مورد استقبال بسیاری از کاربران قرار گرفته است. از جمله ویژگیهای آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
انتقال صدا از تلویزیون: شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید این مدل از سمعک فوناک قابلیت اتصال مستقیم به تلویزیونهای دارای بلوتوث را دارد. همچنین این برند یک رابط جدید به نام “phonak TV” را معرفی کرده است که قادر است صدا را با انرژی کم اما با کیفیت بالا انتقال دهد. این ویژگی باعث میشود تا مصرف باتری به میزان زیادی کاهش یابد.
قابلیت اتصال مستقیم: در صورت استفاده از این نوع سمعک، برخلاف سایر مدلها دیگر نیازی به دستگاههای رابط دارای بلوتوث مانند: آیپد، کامپیوتر، لپتاپ، آیفون، آیپاد و سایر دستگاههای دارای سیستمعامل اندروید ندارید. چرا که صدا به صورت مستقیم به سمعک منتقل میشود. در واقع سمعک شما نقش یک هندزفری را دارد.
قابلیت شارژ: یکی از ویژگیهای مثبت این محصول، قابلیت نگهداری شارژ است. بدین معنا که با یک بار شارژ در روز دیگر نیاز به تمدید شارژ ندارید.
قابلیت تنظیم از راه دور: در صورتی که مراجعه به کلینیک شنوایی برای شما امکانپذیر نیست، شنواییشناس میتواند از طریق اینترنت و از راه دور، تنظیمات سمعک شما را انجام دهد. این ویژگی برای افراد سالخورده که امکان بیرون آمدن از خانه را ندارند، یک گزینهی پیشنهادی مناسب است.
قابلیت Roger Direct: به کمک این قابلیت سمعک فوناک قادر خواهید بود که صدا را از طریق دستگاه Roger به سمعک ارسال کنید. این قابلیت به عنوان اولین بار در اختیار کاربران سمعک گذاشته شده است.
بیشتر بخوانید»
عوامل موثر بر طول عمر سمعک
سمعک فوناک مارول Phonak Marvel
قیمت سمعک فوناک
یکی از مهمترین موضوعات هنگام خرید سمعک، توجه به قیمت این محصول است. همانند سایر محصولات، برندهای درجه اول این سمعک از قیمت بالایی برخوردار است. همچنین سمعکهای سطح پایه جزو سمعکهای اقتصادی و ارزان قیمت آن شناخته میشود. بهطور کلی حداقل قیمت یک سمعک پایه در حدود 2 میلیون تومان و حداکثر قیمت فروش این محصول به 15 میلیون میرسد.
شایان ذکر است که سمعک فوناک در ایران دارای نمایندگی است؛ بنابراین شما میتوانید برای خرید سمعک در تهران اقدام کنید.
وسایل جانبی سمعک کمپانی فوناک
افراد ناشنوا و یا کمشنوا به دلیل مشکل ایجاد شده برای آنها قادر نخواهند بود که از موبایل، تلویزیون و یا سایر وسایل الکترونیکی جدید استفاده کنند. برای این منظور این کمپانی با اضافه کردن برخی لوازم جانبی به سمعک فوناک توانسته است، کمی از این مشکل را به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم برطرف کند. از جمله این وسایل میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
کام پایلوت: شدت صدا، تغییر برنامه و… از جمله مواردی است که میتوانید سمعک خود را با ریموت کنترل و یا همان کام پایلوت کنترل کنید.
کام پایلوت 2: این ابزار جانبی امکان برقراری سمعک با وسایلی که دارای بلوتوث هستند را امکانپذیر میکند. برای آگاهی از سمعک فوناک, به مراکز معتبر و تخصصی مراجعه کنید.
ریموت میکروفون: از طریق یک میکروفون، صدا به سمعک منتقل میشود. این ویژگی برای مکانهای شلوغ بسیار مناسب است تا بتوانید صدا را بهطور واضح بشنوید.
کام پایلوت وایرلس: به کمک این ویژگی میتوانید ارتباط بلوتوثی با سایر دستگاهها برقرار کنید. استفاده راحتتر و سبکتر بودن، از جمله ویژگیهای آن است.
اگر میخواهید بیشتر با سمعکهای وایرلس آشنا شوید مقاله، مزایای استفاده از سمعکهای هوشمند وایرلس یا بلوتوثدار را مطالعه کنید.
اتصال تلویزیون: این ابزار جانبی قابلیت اتصال به تلویزیون و انتقال صدا به سمعک را برای شما فراهم میکند.
دکت: این دستگاه باعث انتقال مستقیم صدا به سمعک میشود. در نتیجه کمک میکند تا افراد کمشنوا صدا را با وضوح بیشتری بشنوند.
سیستم راجر در سمعک فوناک: گاهی ممکن است برخی از محیطها پر سروصدا و دارای نویز باشد. حتی اگر شنوایی شما به صورت طبیعی باشد، قرارگیری مداوم در این محیطها باعث آسیب گوش شما میشود. استفاده از سیستم راجر در این مدل از سمعکها باعث میشود تا صدا بدون نویز به گوش شما برسد.منبع:
جوجهکباب یکی از انواع غذاهای ایرانی بسیار خوشمزه و مقوی میباشد که افراد بسیار زیادی در وعدههای غذایی روزانه آن را مصرف میکنند و مصرف این غذای خوشمزه بسیار پرطرفدار میباشد و انرژی و نشاط بسیار زیادی به شما میدهد، مخصوصا وقتی که بخواهید به همراه دوستان و نزدیکان خود به گردش بروید و یا بخواهید مهمانی با دیگران برگزار کنید، در این حالت حتما برایتان بسیار اهمیت دارد که تهیه جوجهکباب را به خوبی بدانید و با دانستن روش تهیه جوجه کباب این غذا را در کنار دوستان خود به راحتی این غذا را آماده کنید و از خوردن آن بیشترین لذت را ببرید. در اینجا میخواهیم طرز تهیه جوجه کباب و نکات پخت جوجه کباب را به شما آموزش بدهیم تا بتوانید دستور پخت این غذای خوشمزه را با افزودنی هایی مانند سس و یا زعفران را به خوبی یاد بگیرید. برای حفظ سلامتی خود و دیگران، لطفا خرید ادویه مرغ و ماهی و خرید ادویه مرغ و ماهی عمده را از جایی مطمئن انجام دهید.
مواد لازم برای تهیه جوجهکباب عبارت هستند از: ۴ عدد مرغ، ۲ عدد پیاز، ۱۰۰ گرم ماست برای تهیه جوجهکباب ماستی، مقداری زعفران دمکرده برای تهیه جوجهکباب زعفرانی، ۱۰۰ گرم کره و ۵۰ گرم زنجبیل تازه، آبلیمو و نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی به عنوان ادویه مخصوص جوجه کباب.
اصول اولیه تهیه جوجه کباب
برای تهیه جوجهکباب مانند تهیه جوجهکباب خانگی و یا رستورانی باید ابتدا مرغ را بشورید و پوستهای اضافی آن را جدا کنید و سپس به صورت جوجهکبابی خرد کنید. همچنین میتوانید از سینه جوجهکباب برای مهمانیها و مجالس خود استفاده کنید.ادامه طرز تهیه جوجه کباب بدین صورت است که باید پس از خرد کردن مرغ آن را داخل یک کاسه جادار بریزید و پیازها را به صورت خلالی درشت یا حلقهای خرد کنید و در بین گوشتهای خرد شده مرغ قرار دهید. همچنین میتوانید از آب پیاز برای دادن طعم بهتر به مرغ و جوجه کباب استفاده کنید.
روش پخت جوجه کباب
پس از آن برای تهیه جوجهکباب تابهای باید از انواع ادویه مخصوص جوجه کباب برای دادن طعم بهتر به جوجه کباب با استخوان یا جوجه کباب بدون استخوان استفاده کنید.
از جمله انواع این ادویه میتوان به روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، ماست چکیده و ۲ قاشق غذاخوری زعفران دمکرده اشاره کرد که میتوانید به کاسه دارای گوشت مرغ و جوجه کباب اضافه کنید . با استفاده از این ادویهجات و مواد غذایی میتوانید تهیه جوجه کباب زعفرانی و تهیه جوجه کباب ماستی را به راحتی انجام بدهید.
بیشتر بخوانید...
طرز تهیه انواع کتلت مرغ، گوشت و سیب زمینی
طرز تهیه کاسه کباب اردبیلی در فر و منقل
تهیه جوجه کباب با سس
به دلیل مزه بسیار عالی که سس مایونز به جوجهکباب میدهد، یادگیری طرز تهیه جوجه کباب با سس مایونز بسیار مهم است و کمک زیادی به تهیه جوجه کباب به بهترین شکل و بهترین مزه میکند.حتما به دنبال این باشید طرز تهیه جوجه کباب با سس مایونز و ماست و دستور پخت جوجهکباب با سس مایونز را اجرا کنید.
پس از استفاده از انواع ادویه مخصوص جوجه کباب در تهیه جوجه کباب باید در کاسه را با سلفون یا نایلون بپوشانید و ظرف جوجهکباب را در یخچال بگذارید تا طعم بسیار مناسبی بگیرد و تهیه جوجه کباب خانگی مانند جوجهکباب رستورانی انجام شود و از تهیه جوجه کباب زعفرانی لذت ببرید. از جمله نکات پخت جوجه کباب این است که میتوانید مرغ را از شب قبل طعم دار کنید تا طعم عالی بگیرد. پس از طعمدار شدن مرغ باید آنرا از یخچال خارج کنید و گوشتهای مرغ را بر روی یک سطح صاف مانند تخته گوشت قرار بدهید و با دست هر قطعه مرغ را نگهدارید و سیخ را از داخل آن عبور بدهید. این قسمت نیازمند صرف دقت و توجه زیاد است و شاید بتوان آن را از مهمترین مراحل تهیه جوجه کباب دانست.
اصول تهیه جوجه کباب
از دیگر نکات پخت جوجه کباب این است که باید هنگام سیخکردن قسمتهای استخوانی مثل کتف و بالها و جوجه کباب با استخوان را در یک سیخ قرار بدهید و قطعات گوشت لخم مانند گوشت سینه مرغ را در یک سیخ دیگر قرار بدهید تا جوجهکبابها به طور یکسان پخته شوند. پس از آن باید منقل زغال را برای تهیه جوجهکباب آماده کنید. بسیار دقت داشته باشید که زغالها روشن باشند و دودی نباشند تا دود زغالها به جوجهکباب نرسد و ضرری برای بدن شما نداشته باشد و طعم جوجهکباب دودی و بد نشود. ادامه دستور پخت جوجه کباب بدین صورت است که باید پس از آماده شدن زغالها، سیخهای جوجهکباب را به ترتیب بر روی منقل بچینید و صبر کنید تا جوجهکبابهای خام پخته شوند و در زمان پختهشدن جوجه کباب باید سیخها را بچرخانید تا گرما به همه قسمتهای جوجهکباب برسد.
شما میتوانید علاوه بر منقل، از فر برای پختن جوجهکباب استفاده کنید و انواع جوجهکباب را در فر تهیه کنید. پخت جوجه کباب در فر میتواند مزه و طعم بهتری به غذای شما بدهد. برای تهیه جوجه کباب در فر کافیست تمام مراحل طی شده در زمان سیخ کردن جوجهکباب را انجام بدهید و پس از آن به جای آن که سیخهای جوجهکباب را بر روی منقل قرار دهید و سرخ کنید، باید سیخهای جوجهکباب خام را در فر در دمای ۱۰۰ درجه بگذارید و مدتی صبر کنید تا جوجهکبابها پخته شوند. هر از گاهی به فر سر بزنید تا وضعیت جوجهکبابهای در حال پخت را ببینید .
در انتهای تهیه جوجه کباب، باید سس کره را آماده کنید به طوری که کره را ذوب کنید و باقیمانده زعفران را به آن اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید تا ادویه مخصوص جوجهکباب آماده شود.
پس از تهیه جوجهکباب و پختهشدن جوجهکباب باید سس کره و زعفران را به اطراف جوجهکباب بمالید تا طعم ادویه به جوجهکباب اضافه شود و مدت زمان بیشتری بر روی حرارت آن را نگه دارید. پس از پختهشدن و آماده شدن جوجهکبابها، سیخ را از روی منقل بردارید و بر روی دیس قرار بدهید. با نان جوجهها را نگهدارید و سپس از سیخ بیرون کشید. حال تهیه جوجهکباب شما به خوبی انجام شده است و میتوانید جوجهکباب را با برنج و نان بخورید و از خوردن این غذای خوشمزه بیشترین لذت را ببرید.
شما میتوانید انواع جوجهکباب مانند جوجه کباب ترش و جوجهکباب ماستی را در وعدههای غذایی روزانه به راحتی آماده کنید تهیه جوجه کباب با سس مایونز یکی از روشهای طعمدار کردن بسیار مناسب جوجهکباب میباشد. برای این کار باید یک فنجان سس مایونز را به همراه ۲ قاشق غذاخوری ماست چکیده مخلوط کنید و به همراه دیگر مواد و دیگر ادویه مخصوص جوجهکباب برای طعمدار کردن انواع جوجهکباب استفاده کنید. حتما طرز تهیه جوجه کباب با سس مایونز و ماست در پخت جوجهکباب استفاده بکنید.
یکی از روشهای دیگر برای تهیه جوجهکباب با طعم مناسب، استفاده از ادویهکاری در پخت جوجهکباب است که باعث میشود طعم بسیار عالی و متفاوت به غذا داده شود. ادویه کاری ترکیبی از ادویههای فراوان و متنوع است و از ادویههای بسیار زیادی در تهیه آن استفاده شده است.
تهیه جوجه کباب
بیشتر بخوانید...
طرز تهیه کباب قفقازی خوشمزه + دستور پخت
نحوه درست کردن کاری پلو خوشمزه با مواد مختلف
برخی نکات پخت جوجه کباب
برای تهیه جوجه کباب، در کنار یادگیری دستور پخت جوجهکباب باید به برخی نکات پخت جوجه کباب توجه کرد تا پخت و آمادهکردن آن بسیار بهتر انجام شود. از نکات پخت جوجهکباب توجه به سفت نشدن آن میباشد. اگر شما بخواهید که جوجهکباب شما خشک و سفت نشود و مانند رستورانها جوجهکباب نرم و خوشمزهای داشته باشید، باید حتما مقدار آب لیمو ترش داخل جوجهکباب را با دقت اضافه کنید و از اضافهکردن آب لیموترش زیاد خودداری کنید چون استفاده از آب لیمو زیاد، باعث میشود گوشت مرغ سفت شود. در اضافه کردن آب لیمو به جوجهکباب باید دقت زیادی داشته باشید و از زیادهروی در اضافه کردن آب لیمو به آن خودداری کنید تا طعم جوجه کباب مانند طعم جوجه کباب ترش نشود و ماهیت جوجه کباب از بین نرود.
از دیگر نکات پخت جوجه کباب این است که باید دقت داشته باشید که قبل از اضافهکردن مواد طعم دهنده و ادویه مخصوص جوجه کباب، روغن زیتون را به گوشت مرغ اضافه کنید و مرغ را به خوبی با روغن زیتون مخلوط کنید تا روغن به طور کامل گوشت مرغ را بپوشاند و پس از آن باید مواد دیگر را اضافه کنید و طعم بهتر را به جوجه کباب بدهید.
حال که با طرز تهیه جوجه کباب و نکات پخت جوجهکباب به خوبی آشنا شدید و میدانید که چگونه میتوانید تهیه جوجه کباب را انجام دهید و از مصرف این وعدهغذایی بسیار خوشمزه لذت ببرید و با آمادهکردن جوجهکباب به خوبی آشنا شدهاید، به شما پیشنهاد میشود که برای خرید ادویه مخصوص جوجهکباب از فروشگاه بانک طعم، که مرجع خرید ادویه در تهران است، اقدام کنید تا بتوانید ادویه مخصوص جوجهکباب را به جوجهکباب اضافه کنید و از طعم و مزه بسیار بهتر جوجهکباب بیشترین لذت را ببرید. بانک طعم امکان خرید ادویه جوجهکباب را با بهترین کیفیت و طعم و با بهترین قیمت برای شما فراهم کرده است و میتوانید خرید ادویه مخصوص جوجهکباب را به راحتی و در سریعترین زمان ممکن از بانک طعم انجام بدهید. برای خرید ادویه جوجهکباب بر روی لینک زیر کلیک کنید تا وارد صفحه محصولات شوید. در خدمت شما هستیم.
منبع:
https://tastebank.net/blog/recipes-4/preparation-of-grilled-chicken-144
جوجهکباب یکی از انواع غذاهای ایرانی بسیار خوشمزه و مقوی میباشد که افراد بسیار زیادی در وعدههای غذایی روزانه آن را مصرف میکنند و مصرف این غذای خوشمزه بسیار پرطرفدار میباشد و انرژی و نشاط بسیار زیادی به شما میدهد، مخصوصا وقتی که بخواهید به همراه دوستان و نزدیکان خود به گردش بروید و یا بخواهید مهمانی با دیگران برگزار کنید، در این حالت حتما برایتان بسیار اهمیت دارد که تهیه جوجهکباب را به خوبی بدانید و با دانستن روش تهیه جوجه کباب این غذا را در کنار دوستان خود به راحتی این غذا را آماده کنید و از خوردن آن بیشترین لذت را ببرید. در اینجا میخواهیم طرز تهیه جوجه کباب و نکات پخت جوجه کباب را به شما آموزش بدهیم تا بتوانید دستور پخت این غذای خوشمزه را با افزودنی هایی مانند سس و یا زعفران را به خوبی یاد بگیرید. برای حفظ سلامتی خود و دیگران، لطفا خرید ادویه جوجه کباب و خرید ادویه جوجه کباب عمده را از جایی مطمئن انجام دهید.
مواد لازم برای تهیه جوجهکباب عبارت هستند از: ۴ عدد مرغ، ۲ عدد پیاز، ۱۰۰ گرم ماست برای تهیه جوجهکباب ماستی، مقداری زعفران دمکرده برای تهیه جوجهکباب زعفرانی، ۱۰۰ گرم کره و ۵۰ گرم زنجبیل تازه، آبلیمو و نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی به عنوان ادویه مخصوص جوجه کباب.
اصول اولیه تهیه جوجه کباب
برای تهیه جوجهکباب مانند تهیه جوجهکباب خانگی و یا رستورانی باید ابتدا مرغ را بشورید و پوستهای اضافی آن را جدا کنید و سپس به صورت جوجهکبابی خرد کنید. همچنین میتوانید از سینه جوجهکباب برای مهمانیها و مجالس خود استفاده کنید.ادامه طرز تهیه جوجه کباب بدین صورت است که باید پس از خرد کردن مرغ آن را داخل یک کاسه جادار بریزید و پیازها را به صورت خلالی درشت یا حلقهای خرد کنید و در بین گوشتهای خرد شده مرغ قرار دهید. همچنین میتوانید از آب پیاز برای دادن طعم بهتر به مرغ و جوجه کباب استفاده کنید.
روش پخت جوجه کباب
پس از آن برای تهیه جوجهکباب تابهای باید از انواع ادویه مخصوص جوجه کباب برای دادن طعم بهتر به جوجه کباب با استخوان یا جوجه کباب بدون استخوان استفاده کنید.
از جمله انواع این ادویه میتوان به روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، ماست چکیده و ۲ قاشق غذاخوری زعفران دمکرده اشاره کرد که میتوانید به کاسه دارای گوشت مرغ و جوجه کباب اضافه کنید . با استفاده از این ادویهجات و مواد غذایی میتوانید تهیه جوجه کباب زعفرانی و تهیه جوجه کباب ماستی را به راحتی انجام بدهید.
بیشتر بخوانید...
طرز تهیه انواع کتلت مرغ، گوشت و سیب زمینی
طرز تهیه کاسه کباب اردبیلی در فر و منقل
تهیه جوجه کباب با سس
به دلیل مزه بسیار عالی که سس مایونز به جوجهکباب میدهد، یادگیری طرز تهیه جوجه کباب با سس مایونز بسیار مهم است و کمک زیادی به تهیه جوجه کباب به بهترین شکل و بهترین مزه میکند.حتما به دنبال این باشید طرز تهیه جوجه کباب با سس مایونز و ماست و دستور پخت جوجهکباب با سس مایونز را اجرا کنید.
پس از استفاده از انواع ادویه مخصوص جوجه کباب در تهیه جوجه کباب باید در کاسه را با سلفون یا نایلون بپوشانید و ظرف جوجهکباب را در یخچال بگذارید تا طعم بسیار مناسبی بگیرد و تهیه جوجه کباب خانگی مانند جوجهکباب رستورانی انجام شود و از تهیه جوجه کباب زعفرانی لذت ببرید. از جمله نکات پخت جوجه کباب این است که میتوانید مرغ را از شب قبل طعم دار کنید تا طعم عالی بگیرد. پس از طعمدار شدن مرغ باید آنرا از یخچال خارج کنید و گوشتهای مرغ را بر روی یک سطح صاف مانند تخته گوشت قرار بدهید و با دست هر قطعه مرغ را نگهدارید و سیخ را از داخل آن عبور بدهید. این قسمت نیازمند صرف دقت و توجه زیاد است و شاید بتوان آن را از مهمترین مراحل تهیه جوجه کباب دانست.
اصول تهیه جوجه کباب
از دیگر نکات پخت جوجه کباب این است که باید هنگام سیخکردن قسمتهای استخوانی مثل کتف و بالها و جوجه کباب با استخوان را در یک سیخ قرار بدهید و قطعات گوشت لخم مانند گوشت سینه مرغ را در یک سیخ دیگر قرار بدهید تا جوجهکبابها به طور یکسان پخته شوند. پس از آن باید منقل زغال را برای تهیه جوجهکباب آماده کنید. بسیار دقت داشته باشید که زغالها روشن باشند و دودی نباشند تا دود زغالها به جوجهکباب نرسد و ضرری برای بدن شما نداشته باشد و طعم جوجهکباب دودی و بد نشود. ادامه دستور پخت جوجه کباب بدین صورت است که باید پس از آماده شدن زغالها، سیخهای جوجهکباب را به ترتیب بر روی منقل بچینید و صبر کنید تا جوجهکبابهای خام پخته شوند و در زمان پختهشدن جوجه کباب باید سیخها را بچرخانید تا گرما به همه قسمتهای جوجهکباب برسد.
شما میتوانید علاوه بر منقل، از فر برای پختن جوجهکباب استفاده کنید و انواع جوجهکباب را در فر تهیه کنید. پخت جوجه کباب در فر میتواند مزه و طعم بهتری به غذای شما بدهد. برای تهیه جوجه کباب در فر کافیست تمام مراحل طی شده در زمان سیخ کردن جوجهکباب را انجام بدهید و پس از آن به جای آن که سیخهای جوجهکباب را بر روی منقل قرار دهید و سرخ کنید، باید سیخهای جوجهکباب خام را در فر در دمای ۱۰۰ درجه بگذارید و مدتی صبر کنید تا جوجهکبابها پخته شوند. هر از گاهی به فر سر بزنید تا وضعیت جوجهکبابهای در حال پخت را ببینید .
در انتهای تهیه جوجه کباب، باید سس کره را آماده کنید به طوری که کره را ذوب کنید و باقیمانده زعفران را به آن اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید تا ادویه مخصوص جوجهکباب آماده شود.
پس از تهیه جوجهکباب و پختهشدن جوجهکباب باید سس کره و زعفران را به اطراف جوجهکباب بمالید تا طعم ادویه به جوجهکباب اضافه شود و مدت زمان بیشتری بر روی حرارت آن را نگه دارید. پس از پختهشدن و آماده شدن جوجهکبابها، سیخ را از روی منقل بردارید و بر روی دیس قرار بدهید. با نان جوجهها را نگهدارید و سپس از سیخ بیرون کشید. حال تهیه جوجهکباب شما به خوبی انجام شده است و میتوانید جوجهکباب را با برنج و نان بخورید و از خوردن این غذای خوشمزه بیشترین لذت را ببرید.
شما میتوانید انواع جوجهکباب مانند جوجه کباب ترش و جوجهکباب ماستی را در وعدههای غذایی روزانه به راحتی آماده کنید تهیه جوجه کباب با سس مایونز یکی از روشهای طعمدار کردن بسیار مناسب جوجهکباب میباشد. برای این کار باید یک فنجان سس مایونز را به همراه ۲ قاشق غذاخوری ماست چکیده مخلوط کنید و به همراه دیگر مواد و دیگر ادویه مخصوص جوجهکباب برای طعمدار کردن انواع جوجهکباب استفاده کنید. حتما طرز تهیه جوجه کباب با سس مایونز و ماست در پخت جوجهکباب استفاده بکنید.
یکی از روشهای دیگر برای تهیه جوجهکباب با طعم مناسب، استفاده از ادویهکاری در پخت جوجهکباب است که باعث میشود طعم بسیار عالی و متفاوت به غذا داده شود. ادویه کاری ترکیبی از ادویههای فراوان و متنوع است و از ادویههای بسیار زیادی در تهیه آن استفاده شده است.
تهیه جوجه کباب
بیشتر بخوانید...
طرز تهیه کباب قفقازی خوشمزه + دستور پخت
نحوه درست کردن کاری پلو خوشمزه با مواد مختلف
برخی نکات پخت جوجه کباب
برای تهیه جوجه کباب، در کنار یادگیری دستور پخت جوجهکباب باید به برخی نکات پخت جوجه کباب توجه کرد تا پخت و آمادهکردن آن بسیار بهتر انجام شود. از نکات پخت جوجهکباب توجه به سفت نشدن آن میباشد. اگر شما بخواهید که جوجهکباب شما خشک و سفت نشود و مانند رستورانها جوجهکباب نرم و خوشمزهای داشته باشید، باید حتما مقدار آب لیمو ترش داخل جوجهکباب را با دقت اضافه کنید و از اضافهکردن آب لیموترش زیاد خودداری کنید چون استفاده از آب لیمو زیاد، باعث میشود گوشت مرغ سفت شود. در اضافه کردن آب لیمو به جوجهکباب باید دقت زیادی داشته باشید و از زیادهروی در اضافه کردن آب لیمو به آن خودداری کنید تا طعم جوجه کباب مانند طعم جوجه کباب ترش نشود و ماهیت جوجه کباب از بین نرود.
از دیگر نکات پخت جوجه کباب این است که باید دقت داشته باشید که قبل از اضافهکردن مواد طعم دهنده و ادویه مخصوص جوجه کباب، روغن زیتون را به گوشت مرغ اضافه کنید و مرغ را به خوبی با روغن زیتون مخلوط کنید تا روغن به طور کامل گوشت مرغ را بپوشاند و پس از آن باید مواد دیگر را اضافه کنید و طعم بهتر را به جوجه کباب بدهید.
حال که با طرز تهیه جوجه کباب و نکات پخت جوجهکباب به خوبی آشنا شدید و میدانید که چگونه میتوانید تهیه جوجه کباب را انجام دهید و از مصرف این وعدهغذایی بسیار خوشمزه لذت ببرید و با آمادهکردن جوجهکباب به خوبی آشنا شدهاید، به شما پیشنهاد میشود که برای خرید ادویه مخصوص جوجهکباب از فروشگاه بانک طعم، که مرجع خرید ادویه در تهران است، اقدام کنید تا بتوانید ادویه مخصوص جوجهکباب را به جوجهکباب اضافه کنید و از طعم و مزه بسیار بهتر جوجهکباب بیشترین لذت را ببرید. بانک طعم امکان خرید ادویه جوجهکباب را با بهترین کیفیت و طعم و با بهترین قیمت برای شما فراهم کرده است و میتوانید خرید ادویه مخصوص جوجهکباب را به راحتی و در سریعترین زمان ممکن از بانک طعم انجام بدهید. برای خرید ادویه جوجهکباب بر روی لینک زیر کلیک کنید تا وارد صفحه محصولات شوید. در خدمت شما هستیم.
منبع:
https://tastebank.net/blog/recipes-4/preparation-of-grilled-chicken-144
مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و بسیار مقوی ایرانی است که در بسیاری از زمانها پخت میشود و حتما بسیار آن را در خانه و در مهمانیهای مختلف مصرف کردهاید. برای این که مصرف مرغ را به خوبی انجام دهید، اهمیت بسیار زیادی دارد که روش مزه دار کردن مرغ را به خوبی یاد بگیرید تا غذای بسیار خوشمزهای درست کنید. برای خوشمزهتر شدن زیاد مرغ بسیاری از آشپزها از روشهای مناسبی برای مرینیت مرغ استفاده میکنند. با انجام روشهای مناسب مزه دار کردن مرغ به خوبی انجام خواهد شد. در ادامه با ما همراه باشید تا بهترین ترفندها برای طعم دار کردن مرغ و خوش طعم شدن آن را با استفاده از ادویهجات و روشهای مناسب، آموزش دهیم. برای حفظ سلامتی خود و دیگران، لطفا خرید ادویه تندوری و خرید ادویه تندوری عمده را از جایی مطمئن انجام دهید.
۱− بهترین ادویه برای طعم دار کردن مرغ
یکی از ساده ترین روش ها برای مزه دار کردن مرغ این است که از انواع گیاهان معطر مانند ریحان، جعفری، آویشن، پونه کوهی و رزماری استفاده کنید. شما میتوانید از انواع ادویهجات مانند پودر سیر، پودر پیاز، نمک، فلفل پاپریکا، فلفل قرمز و فلفل سیاه به عنوان بهترین طعم دهنده مرغ استفاده کنید. استفاده از گیاهان معطر و پاپریکا و فلفل قرمز میتواند گزینه بسیار مناسبتری برای طعم دار کردن مرغ باشد. نمک، فلفل و زردچوبه میتواند بهترین طعم دهنده مرغ در غذاهایی مانند خورشت و خوراک باشد.
اما استفاده از ادویه مرغ و ماهی میتواند ساده ترین روش باشد و طعمی متفاوت و بی نظیری را به مرغ خود بدهید. برای خرید ادویه مرغ و ماهی میتوانید از فروشگاه بانک طعم اقدام کنید.
روش مزه دار کردن مرغ
۲− ساده ترین روش مرینیت مرغ
روش بسیار مناسب دیگر برای مرینیت مرغ این است که مرغ را چند ساعت پیش از پخت با نصف فنجان آب لیمو، ۲ قاشق غذا خوری خردل، ۱ قاشق چایخوری نمک و یک فنجان روغن زیتون مزهدار کنید و پس از آن پخت مرغ را انجام دهید. این روش یکی از سادهترین و کاربردیترین روشها برای مرینیت مرغ میتواند باشد.
۳− طعم دار کردن مرغ با ادویه ایتالیایی
شما میتوانید طعم دار کردن مرغ را با استفاده از ادویه ایتالیایی نیز به راحتی انجام دهید. برای مرینیت مرغ به این روش لازم است که مرغ را چند ساعت پیش از پخت با استفاده از یک چهارم فنجان روغن زیتون، ۲ قاشق چایخوری سرکه، ۱ قاشق چایخوری نمک، ۱ قاشق چایخوری پودر سیر و ۱ قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده مزهدار کنید و پس از آن به راحتی پخت مرغ انجام خواهد شد.
برای مزه دار کردن مرغ همچنین میتوانید مرغ را چند ساعت قبل از پخت با انواع بهترین طعم دهنده مرغ مانند نصف فنجان سس سویا، یک چهارم فنجان شکر قهوهای، ۳ قاشق غذاخوری زنجبیل ریز خرد شده، یک قاشق غذا خوری سیر خرد شده، ۲ قاشق چایخوری روغن کنجد و یک قاشق چایخوری فلفل سیاه مزهدار کنید و به راحتی بپزید.
بیشتر بخوانید...
طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده چگونه است؟
طرز تهیه انواع کتلت مرغ، گوشت و سیب زمینی
طعم دار کردن مرغ
۴− طعم دار کردن مرغ به روش مکزیکی
برای طعم دار کردن مرغ به روش مکزیکی میتوانید مرغ را چند ساعت پیش از پخت با استفاده از یک چهارم فنجان فلفل سبز تند، ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۲ حبه سیر خرد شده،نصف قاشق پیاز خرد شده، یک قاشق غذاخوری فلفل قرمز، یک قاشق زیره سبز، یک قاشق پودر فلفل قرمز و یک قاشق چایخوری نمک مزهدار کنید و به خوبی پخت مرغ را انجام دهید.
روش دیگر مزه دار کردن مرغ این است که مرغ را چند ساعت پیش از پخت داخل ظرف بریزید. سپس نصف پیمانه ماست چکیده به آن اضافه کنید. پس از آن باید مقداری آب لیمو به آن اضافه کنید. سپس یک حبه سیر خرد شده را اضافه کنید. پس از آن برای طعم دار کردن مرغ به صورت بسیار عالی، روغن زیتون، پونه کوهی، سرکه، پودر گشنیز، نمک و فلفل را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. پس از آن که این مواد به خوبی با هم ترکیب شدند بر روی ظرف سلفون بکشید و به مدت ۲ تا ۲۴ ساعت داخل یخچال بگذارید. خواهید دید مرینیت مرغ بسیار عالی انجام شده است.
۵− خوش طعم کردن مرغ با آب نمک
برای این که خوش طعم کردن مرغ را با استفاده از آب نمک انجام دهید، لازم است در یک لیتر آب ۵ قاشق چایخوری نمک بریزید. سپس آن را به جوش بیاورید و کمی صبر کنید تا خنک شود. پس از آن به آب کمی فلفل سیاه و سیر اضافه کنید. مرغ را داخل این ظرف آب قرار دهید. پس از گذشت چند ساعت مرغ را از ظرف بیرون بیاورید، به خوبی خشک کنید و داخل فر قرار دهید. با این کار بهترین طعم را به مرغ میتوانید بدهید.
روش مزه دادن به مرغ
۶− مزه دار کردن مرغ مجلسی
روش مناسب دیگر برای مزه دار کردن مرغ مجلسی این است که مرغها را داخل ظرف بریزید و مقداری آب لیمو به آن اضافه کنید. پس از آن لازم است نصف قاشق چایخوری از هریک از سبزیجات خشک مانند نعناع، ریحان، پونه کوهی، آویشن و رزماری با سه قاشق روغن زیتون مخلوط کنید. سپس مقداری به آن نمک و فلفل نیز اضافه کنید. پس از آن مخلوط این مواد را روی مرغ بریزید و مرغ را به مدت ۲ تا ۲۴ ساعت داخل یخچال بگذارید.
۷− مزه دار کردن مرغ با آناناس
شما همچنین میتوانید مزه دار کردن مرغ را با استفاده از آناناس انجام دهید. برای این کار فیله مرغ را داخل یک ظرف بریزید. سپس آناناس را برشهای ریز بزنید و به آن اضافه کنید. اضافه کردن مقداری آب آناناس نیز به مرغ میتواند مناسب باشد. پس از آن لازم است که به مرغ مقداری آب لیمو به همراه زنجبیل و سیر خرد شده را اضافه کنید. در انتها باید مقداری سرکه و فلفل به مرغ اضافه کنید. سپس بر روی ظرف سلفون بکشید و به مدت ۲۴ ساعت مرغ را داخل یخچال قرار دهید.
برای طعم دار کردن مرغ همچنین میتوانید ۲ عدد سیر خرد شده به همراه ۱ قاشق چایخوری زنجبیل تازه خرد شده، ۲ قاشق غذا خوری ماست، یک چهارم قاشق فلفل قرمز، ۲ قاشق چایخوری زیره سبز آسیاب شده، یک قاشق چایخوری ادویه تندروی (یکی از انواع کاربرد ادویه تندروی، مزه دار کردن است)، ۲ قاشق چایخوری گشنیز خرد شده و کمی زردچوبه را مخلوط کنید. پس از آن باید تکههای مرغ را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس ظرف مرغ را به مدت ۳ ساعت لازم است داخل یخچال قرار دهید.
دادن مزه مناسب به مرغ
۸− طعم دار کردن مرغ برای جوجه کباب
شما ممکن است بخواهید مرغ را برای تهیه جوجه کباب مزهدار کنید تا بتوانید بهترین تجربه را از پخت جوجهکباب در منزل و تفریح داشته باشید. برای این کار پیش از تهیه جوجه کباب باید سینه مرغ را به تکههای یکسان برش بزنید. سپس پیازها را خرد کنید و مقداری روغن به آن اضافه نمایید. پس از آن لازم است که آبلیمو تازه، نمک، فلفل و زردچوبه به جوجه کباب اضافه کنید. همهاین مواد را با مرغ هم بزنید و در انتها زعفران دم کشیده را به مرغ اضافه کنید. پس از آن مرغ را به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار دهید.
اگر قصد مسافرت و یا طبیعت گردی دارید و میخواهید جوجه کباب درست کنید باید ادویه جوجه کباب بانک طعم را تست کنید که طعم متفاوت و بی نظیری را تجربه خواهید کرد.
بیشتر بخوانید...
طرز تهیه ژامبون مرغ خانگی
طرز تهیه جوجه کباب با ادویه مخصوص جوجه کباب
۹− مزه دار کردن مرغ شکم پر
برای مزه دار کردن مرغ شکمپر نیز لازم است که یک عدد پیاز را خرد کنید و به آن مقداری نمک، فلفل، آبلیمو تازه، آب پرتقال و زردچوبه اضافه کنید. پس از آن مرغ را بشویید و زیر پوست مرغ را به سسی که آماده کردهاید، آغشته کنید. پس از آن مرغ را به مدت یک روز در یخچال بگذارید. همچنین شما میتوانید ۲ عدد پیاز را خرید کنید و کمی تفت دهید. سپس نمک ، زردچوبه ،دارچین ، آلو ، کشمش و ادویه کاری را به آن اضافه کنید. پس از این که مرغ را از یخچال خارج کردید و پیازها و پرتقال را از آن خارج کردید، با استفاده از این مواد تهیه شده داخل شکم مرغ را پر کنید. سپس مقدار کمی روغن بر روی مرغ بمالید و در نهایت مرغ را بپزید و از مرینیت مرغ لذت ببرید.
تهیه مرغ طعم دار خوشمزه
۱۰− استفاده از سیر و پیاز
یکی از روشهای مناسب مزه دار کردن مرغ این است که باید ابتدا از سیر و پیاز استفاده و آن را خرد کنید. سپس باید یک چهارم فنجان کره آب شده را به آن اضافه کنید و در مخلوط کن به مقدار مناسب بریزید. پس از آن باید داخل مخلوط کن ۲ قاشق چایخوری آبلیمو، ۱ قاشق چایخوری نمک، ۳ قاشق چایخوری زعفران، یک قاشق آویشن، ۵ عدد موسیر خشک، ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز و نصف قاشق دارچین بریزید و آنها را به خوبی مخلوط کنید. پس از آن باید مواد خشک شده به دست آمده را بر روی مرغ بریزید. مرغ را داخل کیسه در بسته بریزید و با دست نایلون را فشار دهید تا مواد مخلوط به خوبی وارد مرغ شوند. سپس کیسه را داخل ظرفی قرار دهید و به مدت ۴ تا ۲۴ ساعت درون یخچال بگذارید. خواهید دید که خوش طعم کردن مرغ با این کار به خوبی انجام خواهد شد. حال میتوانید مرغ مزهدار شده را سرخ کنید و با مقداری آب، فلفل دلمهای، هویج، پیازِ، کرفس و… بپزید یا آن را داخل فر قرار دهید. این روش میتواند یکی از بهترین روشها برای مزه دار کردن مرغ مجلسی باشد.
خرید ادویه مرغ و ماهی
در این جا سعی کردیم شما را با بهترین روشهای مزه دار کردن مرغ آشنا کنیم تا بتوانید غذای مرغ را در منزل و مهمانی با بهترین طعم درست کنید و از خوردن آن بیشترین لذت را ببرید. به شما پیشنهاد میشود برای این که مزه بهتری به غذای مرغ بدهید، برای خرید ادویه مرغ و ماهی از فروشگاه بانک طعم با کیفیت و طعم بسیار عالی و قیمت بسیار مناسب اقدام کنید. بانک طعم ادویه مرغ و ماهی را با بهترین طعم در اختیار شما قرار میدهد و میتوانید بهترین مزه را به مرغ خود بدهید و جلوی بوی بد مرغ را بگیرید. برای خرید ادویه مرغ و ماهی بر روی لینک زیر کلیک کنید تا وارد صفحه محصولات شوید.
منبع:
استیک گوشت، یکی از غذاهای ساده و بسیار خوشمزه بینالمللی در ایران و جهان است که طرفداران بسیار زیادی دارد و افراد زیادی تمایل دارند این غذای خوشمزه را در خانه یا رستوران تجربه کنند. حتما با دیدن عکسهای استیک در عکسها یا فیلمها، علاقه بسیار زیادی به تهیه و خوردن این غذای خوشمزه پیدا کردهاید. از این رو در این جا میخواهیم طرز تهیه استیک را به روش رستورانی و دیگر روشهای موجود به شما آموزش دهیم. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه استیک گوساله به صورت رستورانی و غیر آن را به شما آموزش دهیم. برای حفظ سلامتی خود و دیگران، لطفا ادویه تندرایزر و خرید تندرایزر عمده را از جایی مطمئن انجام دهید.
طرز تهیه استیک رستورانی
طرز تهیه استیک به سبک رستورانی بدین صورت است که باید ابتدا مواد اولیه لازم برای تهیه استیک را فراهم کنید. مواد لازم برای تهیه استیک برای ۴ نفر عبارت هستند از: ۴ عدد راسته فیله استیکی گوساله، ۸ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۴ حبه سیر، چند ساقه رزماری خشک و نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی.
طرز تهیه استیک رستورانی و طرز تهیه استیک ایتالیایی به این صورت است که ابتدا باید برای تهیه استیک گوشت خوشمزه و آبدار، گوشت را مرینیت یا نرم کرد. این کار با اضافه کردن ادویه نرمکننده گوشت یا تندرایزر به گوشت به راحتی انجام میشود. همچنین برای نرم کردن گوشت میتوانید گوشت استیک را در ظرف مناسب قرار دهید و سپس روغن زیتون را به صورت پخش بر روی گوشت استیک بریزید تا به آن نفوذ کند.
پس از آن طرز تهیه استیک گوساله به این صورت است که باید گوشت استیک را با دست به خوبی ماساژ دهید. با این کار روغن زیتون به طور کامل وارد بافت گوشت استیک خواهد شد. پس از آن لازم است که پوست سیر را جدا کنید، سپس سیر را بشویید و با دندانههای ریز ان را رنده رنده کنید.
روش تهیه استیک در فر
پخت استیک رستورانی
پس از آن لازم است که سیر رنده شده را در ظرف گوشت استیک بریزید و سیر را بر روی استیکها به آرامی ماساژ دهید، با این کار عطر و طعم سیر وارد گوشت استیک خواهد شد. همچنین مقداری نمک و فلفل سیاه بر روی گوشت استیک بریزید. پس از آن لازم است که فیلههای استیک را با استفاده از دست دوباره ورز دهید. همچنین رزماری را بر روی تکههای گوشت قرار دهید. پس از آن بایستی که بر روی ظرف سلفون کامل بکشید و به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت آن را داخل یخچال قرار دهید.
پس از آن باید اجازه دهید که تکههای گوشت داخل یخچال به خوبی قرار بگیرند تا مزه خوبی بگیرند. پس از گذشت مدت زمان مناسب، فیلههای مزهدار شده را از یخچال خارج کنید و سپس تابه گریل را بر روی حرارت قرار دهید. طرز تهیه استیک در فر نیز به همین روش میتواند انجام شود.
بیشتر بخوانید...
آموزش طرز تهیه شنگ پلو خوشمزه
طرز تهیه کباب برگ سلطانی در منزل
حرارت مناسب برای استیک
باید صبر کنید تا گریل به خوبی گرم شود. پس از آن تکههای گوشت را روی تابه گریل قرار دهید و به صورت یکدست گریل کنید تا حرارت به همه جای گوشت استیک برسد. حرارت تابه باید متوسط رو به بالا باشد. در ادامه باید با استفاده از پشت کف گیر، روی استیک گوشت را فشار دهید تا فیلهها به طور کامل گریل شوند. پس از گریل شدن و پخت یک طرف استیک، باید استیک را برداریم و طرف دیگر را بر روی گریل یا فر قرار دهید.
در ادامه دوباره باید کفگیر روی فیلهها را فشار دهید تا طرف دیگر استیکها نیز گریل شود. پس از آن باید سبزیجات دلخواه شسته میشوند و آن را داخل تابه گریل قرار دهید. در انتها لازم است که دو طرف سبزیجات گریل شوند و به همراه استیک گریل شده در ظرف مورد نظر چیده شود. حال استیک گوشت آماده شده است و میتوانید با سیب زمینی نوش جان کنید. دیدی که طرز تهیه استیک در خانه چه قدر آسان است.
طرز پخت گوشت استیک به سبک رستورانها
برای طرز تهیه استیک رستورانی دقت داشته باشید که باید از تابهای استفاده کنید که جنس چدن دارد. تابههای چدنی مخصوص گریل برای این کار مناسب هستند. تابه را کاملا حرارت دهید و سپس کمی روغن کف تابه بریزید. پس از داغ شدن روعن، استیک را داخل تابه بیندازید. اگر استیک ضخیم دارید، حتما با بیفتک کوب آن را بکوبید .همچنین میتوانید از استیکهای نازکتر استفاده کنید.
روش تهیه استیک گوساله
دقت داشته باشید که لازم است در دقایق اول همیشه استیک را برگردانید تا تمام سطح آن حرارت دهد و رنگ آن تغییر کند. پس از آن ۵ دقیقه فرصت دهید تا یک طرف آن کامل بپزد. هر طرف استیک در مدت ۵ دقیقه پخته میشود. این البته به قطر استیک در حال پخت نیز بستگی خواهد داشت. اگر میخواهید استیک رستورانی آبداری داشته باشید، پس از یک ربع، استیک خود را بردارید.
پس از اتمام پخت استیک و انجام طرز تهیه استیک گوساله، استیک را از تابه خارج کنید و صبر کنید استیک به مدت ۵ تا ۱۵ دقیقه بیرون تابه بماند تا عصاره خود را جذب کند. در صورت مصرف سریع استیک، استیک خشک و بی مزه خواهد شد. حتما آن را با فویل بپوشانید تا از سرد شدن آن جلوگیری کنید. پیشنهاد میشود برای سرو کردن استیک رستورانی حتما از سبزیجات تازه مانند کاهو، جعفری، کلم بروکلی و پیاز استفاده کنید.
طرز تهیه استیک خانگی
ممکن است شما بخواهید طرز تهیه استیک گوساله را به روش خانگی انجام دهید. برای این کار ابتدا لازم است که چربیهای قسمت بیرونی گوشت را جدا کنید چون این چربیها بر روی طعم استیک اثر خواهند گذاشت و طعم و بوی استیک را به سمت سوختگی خواهند برد. پس از آن باید یک دستمال کاغذی رطوبت استیک را در طرز تهیه استیک به کار بگیرید. بر روی هر دو طرف استیک نمک و فلفل قرمز یا پودر فلفل سیاه بریزید. سپس گوشت را ماساژ دهید. استیک را سپس بین یک تا ۴۸ ساعت باید داخل یخچال قرار دهید.
حال لازم است که مواد مزه دار کردن استیک را آماده کنید. برای این کار موادی مانند کره، آویشن، رزماری، سیر و پیازچه را با هم مخلوط کنید و بر روی حرارت، به خوبی هم بزنید. در طرز تهیه استیک گوساله دقت داشته باشید که ۱۰ دقیقه پیش از گریل کردن، کره و سبزیجات را بر روی آن بریزید. پس از آن شما میتوانید طرز تهیه استیک در فر یا طرز تهیه استیک گوشت روی گاز یا بر روی باربیکیو انجام دهید.
ترد کردن استیک
برای این کار باید استیک را بر روی حرارت مستقیم گریل دهید. برای ترد شدن استیک و داشتن بافت و طعم نرم، پیشنهاد میشود که استیک را روی شعله بگذارید و هر طرف استیک را بر روی حرارت مستقیم به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بپزید. دقت داشته باشید که باید رنگ استیک پس از حرارت قهوهای شود. این رنگ نه باید سیاه شود و نه صورتی که نشاندهنده زیاد یا کم پخته شدن استیک باشد.
پس از انجام طرز تهیه استیک در فر یا ماهیتابه لازم است که به مدت ۵ دقیقه آن را بر روی گریل قرار دهید تا حرارت به خوبی به آن برسد. ۵ دقیقه که گذشت، باید استیک را به اندازههای دلخواه برش بزنید و مقداری سس قارچ یا پوره سیب زمینی بر روی آن بریزید تا مزه بهتری به آن بدهید. از این رو بسیاری از افراد به دنبال یادگیری طرز تهیه استیک با سس قارچ هستند تا تجربه بهتری از طرز تهیه استیک داشته باشند.
طرز تهیه استیک به سبک رستورانی
بیشتر بخوانید...
در مورد خواص و کاربرد ادویه تندوری چقدر میدانید؟
رچرا باید از ادویه مرغ و ماهی استفاده کنیم؟
طرز تهیه سس قارچ مخصوص استیک گوشت
در طرز تهیه استیک گوساله یا در طرز تهیه استیک گوسفندی بسیاری از افراد تمایل دارند که برای کسب لذت بیشتر و تجربه مزهای بهتر از استیک، سس قارچ درست کنند و از آن بر روی استیک خود استفاده کنند. برای تهیه سس قارچ لازم است که از ۲ قاشق غذا خوری کره، ۴ قاشق غذا خوری روغن زیتون، ۶۰۰ گرم قارچ، ۲ حبه سیر، ۱ پاکت خامه صبحانه، نصف لیوان شیر، ۵۰ گرم پنیر موزارلا، نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار دلخواه و ۵۰ گرم جعفری خرد شده استفاده کنید.
برای تهیه سس قارچ قابل استفاده در طرز تهیه استیک لازم است که ابتدا قارچها را بشورید و به صورت ورقهای آن را خرد کنید سپس کره و روغن را با هم داخل یک تابه بریزید. پس از گرم شدن کره، باید قارچها را در کره تفت دهید و صبر کنید تا آب آن کشیده شود. پس از طلایی شدن قارچها لازم است که سیر ریز رنده شده را به آن اضافه کنید. پس از بلند شدن بوی سیر، باید خامه را اضافه کنید. برای تهیه سس قارچ، لازم است که یک پاکت خامه نیز به آن اضافه کنید.
در مرحله بعد لازم است که بر روی شعله ملایم گاز، خامه را با قارچ به خوبی مخلوط کنید. پس از آن شیر را اضافه و مخلوط نمایید. پس از آن به مقدار دلخواه باید نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به همراه پنیر پیتزا اضافه کنید. به خوبی دوباره سس قارچ را هم بزنید تا پنیر آب و با گرمای سس ذوب شود. سس قارچ کمی پس از پخت سفت خواهد شد، البته نباید زیاد از حد غلیظ و سفت شود.
روش تهیه استیک
طرز تهیه استیک گوشت روی اجاق گاز
یکی از روشهای موجود برای تهیه استیک، طرز تهیه استیک گوشت روی گاز است. اگر میخواهید روی اجاق گاز، پخت استیک را انجام دهید لازم است که استیک نازکتری با ضخامت حدود ۵ سانتی متر انتخاب کنید. با این کار میتوانید بیرون اجاق گاز را کاملا ترد و داخل آن را نیز مغزپخت کنید. اگر استیک ضخیمتری داشته باشید، باید آن را بر روی حرارت کم و به مدت طولانیتری بپزید. استیک را ۳۰ دقیقه قبل از یخچال بیرون بگذارید و در دمای اتاق قرار دهید تا سریعتر بپزد. بر روی استیک نمک و فلفل قرمز بپاشید.
همچنین نمک با دانههای درشت معمولا بهتر است. یک ماهیچه بزرگ چدنی را بر روی حرارت متوسط قرار دهید. نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون در آن بریزید و ظرف را با آن چرب کنید. همچنین میتوانید از روغن نارگیل نیز برای این کار استفاده کنید. همچنین میتوانید از ماهیتابه معمولی و روغن بیشتری نیز استفاده کنید.استیک را پس از آن به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بر روی اجاق گاز داخل ماهیتابه بگذارید تا زمانی که گوشت استیک قهوهای شود. بایداستیک را برگردانید تا هر دو طرف ترد و قهوهای باشد.پس از آن باید حرارت را تا متوسط رو به کم کاهش دهید و صبر کنید تا میزان مورد نظر بپزد. اگر دما سنج گوشت دارید به این راهنما دقت کنید.
انواع استیک پخت شده
استیک نیم پز: دمای این استیک ۵۴ تا ۵۷ درجه سانتیگراد است. بعد از برگرداندن هر دو طرف فورا استیک را از ظرف دربیاورید.
نیم پز تا متوسط: دمای این استیک ۶۰ درجه سانتیگراد است. یک تا ۳ دقیقه طولانیتر از استیک نیم پز در هر طرف طول میکشد تا به این مرحله برسد.
متوسط: دمای این استیک ۶۸ درجه سانتیگراد است. اجازه دهید هر طرف ۳ – ۵ دقیقه دیگر بپزد.
پخته: دمای این استیک نیز ۷۴ درجه سانتیگراد. اجازه دهید هر طرف ۵ – ۷ دقیقه دیگر بپزد.
پس از خارج کردن استیک پخته شده روی اجاق گاز، باید صبر کنید استیک به مدت ۱۰ دقیقه خنک شود. این کمک به حفظ طعم و آبداری استیک خواهد کرد. همچنین یک قطعه فویل آلومینیومی را بر روی استیک بکشید تا چند دقیقه بر روی آن بماند.
طعم دار کردن استیک
به شما پیشنهاد میشود که پیش از اتمام کامل طرز تهیه استیک، ۳۰ دقیقه قبل از پخت چاشنیهای خشک را امتحان کنید تا طعم بسیار بهتری به گوشت استیک خود بدهید. برای این کار توصیه میشود از هر ادویه یک تا یک و نیم قاشق غذاخوری به هر طرف گوشت استیک اضافه نمایید.
روش پخت استیک
ادویه مناسب در طرز تهیه استیک عبارت هستند از: پودرپیاز، پودر پاپریکا، پودر فلفل چیلی، پودر سیر، رزماری، آویشن، پونه کوهی، شکر قوهای، فلفل چیلی، فلفل پاپریکا و پودر قهوه.
بیشتر بخوانید...
از طرز تهیه خورش کاری مرغ تا خورش کاری تایلندی
خواص لوبیا قرمز از لاغری تا بدنسازی
مارینادتر چیست؟
بهتر است که از یک مارینادتر برای خوش طعم و مرطوب کردن هر چی بیشتر استیک استفاده کنید.مارینادتر معمولا باید یک شب بر روی استیک بماند. این مواد در برگیرنده سرکه و آبلیمو و … هستند و برخی از بافتها را تجزیه میکنند و گوشت تردتر میشود. استیک را همراه با ماریناد در یک کیسه بگذارید و یک شب در یخچال بگذارید تا نتیجه بهتری در تهیه استیک بگیرید. سعی کنید ادویهها و ترکیبات مختلف را برای این کار امتحان کنید.
به شما پیشنهاد میشود که از یک سوم پیمانه سویا سس، روغن زیتون، آبلیمو، ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری پودر سیر، ریحان خشک، جعفری، رزماری، فلفل سیاه، یک سوم پیمانه سرکه، نصف پیمانه سویا سس، یک پیمانه روغن گیاهی، ۳ قاشق غذاخوری سس ورچسترشایر، ۲ قاشق غذاخوری خردل، ۲ – ۳ حبه سیر خرد شده، ۱ قاشق غذاخوری فلفل سیاه استفاده کنید.یک تکه کره را روی استیک قرار دهید. کره میتواند به داخل گوشت نفوذ کند و طعم و مزه و رطوبت آن را بهتر کند.
ادویه خانگی استیک
هم چنین میتوانید از کره ترکیبی نیز استفاده کنید. برای ساخت کره ترکیبی ۶ قاشق غذا خوری کره را با سبزیجات در مخلوط کنید و در فریزر قرار دهید.
یک قاشق چایخوری آویشن، مریم گلی و رزماری
۲ تا ۳ حبه سیر خرد شده
یک قاشق چایخوری پودر شیلی و فلفل قرمز و گشنیز
همچنین میتوانید پیاز، فلفل و قارچ و پیاز سرخ شده و پنیر را نیز بر روی استیک بریزید.
تهیه انواع استیک
خرید ادویه
در این جا سعی کردیم شما را با روشهای مناسب و رایج برای طرز تهیه استیک به خوبی آشنا کنیم تا بتوانید این غذای خوشمزه را با خیال راحت به سبک رستورانی یا خانگی هر زمان که بخواهید تهیه کنید. همچنین ادویههای بسیار زیادی وجود دارند که برای خوش طعم شدن استیک میتوانید به آن اضافه کنید. این ادویهجات شامل فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر، پودر پاپریکا، آویشن، رزماری و… است.
به شما پنیشهاد میشود که برای خرید ادویه در انواع مختلف با کیفیت بسیار عالی و قیمت بسیار مناسب از فروشگاه بانک طعم اقدام کنید. بانک طعم انواع ادویه را با کیفیت و قیمت بسیار مناسب برای شما فراهم میکند و میتوانید خرید خود را به راحتی از آن انجام دهید. برای خرید ادویه بر روی لینک زیر کلیک کنید تا وارد صفحه محصولات شوید. در خدمت شما هستیم.
منبع:
https://tastebank.net/blog/recipes-4/preparation-of-meat-steak-139