به گزارش خبرنگاران، بنابر اعلام بهرامن، این ادویه ها برای هر غذا مجزاء بوده و باید مطابق با هر غذایی از ادویه مخصوص آن بهره ببرید. قطعا عطر و طعمی که یک ادویه تازه و مرغوب می تواند به غذای شما بدهد کاملا فرق دارد و می توانید تجربه بی نظیری از آشپزی را به دست آورید.
همان طور که گفتیم هر غذا ادویه مخصوص به خودش را دارد و برای اینکه بتوانید یک غذای متفاوت و با طعم و عطری لذیذ تهیه کنید، باید ادویه متناسب با آن را استفاده نمایید.از این رو، ما در این مقاله قصد داریم تا به معرفی انواع ادویه های پلویی، ادویه مرغ و ماهی و ادویه های خورشتی بپردازیم. برای خرید ادویه مرغ و ماهی و خرید ادویه مرغ و ماهی عمده، بهتر است به فروشگاههای معتبر مراجعه شود.
آنالیز ادویه پلویی
ادویه پلویی از ترکیب انواع مختلفی از ادویه های پر عطر تهیه شده است و آن را می توان در برنج ساده و یا حتی پلوهای مخلوط مانند ماش پلو، عدس پلو و لوبیا پلو استفاده کرد. از آنجایی که طبعی گرم دارد، در صورتی که بر روی برنج در زمان آبکش شدن ریخته شود به همراه برنج دم می کشد و باعث می شود تا طبع سرد برنج گرفته شود و معتدل شود. ادویه پلویی از ترکیب انواع ادویه های پر عطر، مانند پودر دارچین، پودر زیره،پودر هل، پودر جوز هندی و. . . . تهیه شده است، به همین علت طعم بی نظیری به برنج شما می دهد.
خواص ادویه پلویی
آنالیز ادویه مرغ و ماهی
ادویه مرغ و ماهی یکی از انواع ادویه ها است که طبعی گرم دارد. از این ادویه ترکیبی می توان برای مزه دار کردن گوشت مرغ و انواع ماهی استفاده کرد و سپس آن ها را به روش های مختلفی مانند کبابی کردن، سوخاری کردن و یا گریل کردن طبخ کنید. این ادویه شامل ترکیباتی همچون فلفل،رازیانه، زنجبیل، پودر گوجه فرنگی، پودر میخک و. . . است.
این ادویه به علت طبع گرمی که دارد می تواند طبع سرد گوشت مرغ و ماهی را معتدل کند و از سردی گوشت را بکاهد. بعلاوه استفاده از ادویه مرغ و ماهی می تواند بوی گوشت مرغ و ماهی را از بین ببرد و عطر و طعم خوشایندی را به غذای شما اضافه کند.
خواص ادویه مرغ و ماهی
خواص این ادویه به علت وجود ترکیبات بسیار پرخاصیت در آن فراوان است و در اینجا تنها به چند نمونه از این مزایا اشاره کردیم.
آنالیز ادویه خورشتی
از ادویه ها به اسم یک چاشنی مهم در پختن انواع غذاها استفاده می شود، تا جایی که امروزه به یک عضو جدایی ناپذیر در تهیه غذاها تبدیل شده است، به گونه ای که بدون آن غذا طعم، عطر و رنگ همیشگی را نخواهد داشت. با اینکه از این ترکیبات به اندازه خیلی کمی در غذاها استفاده می شود. اما همین اندازه کم هم می تواند تاثیر فوق العاده ای در طعم و عطر غذا داشته باشد و باعث جذابیت و اشتهاآور شدن آن شود.ادویه خورشتی هم همچون سایر ادویه های مخصوص غذا، شامل ترکیبی از چندین ادویه می باشد که به نسبت های خاصی از هر کدام به دست آمده است.علاوه بر طعم و عطری که این ادویه به خورشت شما می دهد دارای خواص بسیاری برای سلامت بدن است، به همین علت کاربرد فراوانی در پختن خورشت ها دارد. ترکیبات ادویه خورشتی معمولا شامل جوز هندی، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، زیره سیاه، زیره سبز، دارچین، تخم گشهم و. . . می باشد که از هر کدام از این مواد باید به نسبت خاصی به ادویه افزوده شود، زیرا در غیر این صورت نه تنها طعم خوبی به غذای شما نمی دهد بلکه ممکن است باعث طعم بد و یا تلخی غذای شما شود.
خواص ادویه خورشت
منبع: