در این مقاله قصد معرفی 17 ادویه معروف جهان را داریم. این ادویه ها برای غذاهای مختلف در سایر کشور ها مورد استفاده قرار می گیرد. با خرید ادویه از پینار می توانید به سادگی همه ادویه های خالص و ادویه ترکیبی مورد نیاز خود را در کمترین زمان تهیه کنید. اگر به ادویه های چینی علاقه دارید ما در مقاله جداگانه پرکاربردترن ادویه های چینی را بررسی کرده ایم.
این ادویه در واقع نوع طعم دهنده می باشد که در بستنی ها، کیک های خامه ای و پاستاها از آن استفاده می کنند.
با این مقادیر 1.2 پیمانه طعم دهنده تهیه می شود.
مواد لازم:
تمامی مواد را کاملاً با هم ترکیب کرده و در ظرف درب داری در جای خشک و خنک نگهداری نمایید.
این ادویه ترکیبی از چند گیاه است که برای غذاهای کبابی مانند ماهی، گوشت و همچنین سبزیجات استفاده میشود. این ادویه را می توان قبل و یا در طول پخت به مواد غذایی اضافه کرد و یا در روغن تفت داد تا عطر خود را آزاد کرده و به غذا طعم بهتری بدهد. برای خرید ادویه تندوری و خرید ادویه تندوری عمده، بهتر است به فروشگاههای معتبر مراجعه شود.
با این مقدار 1.4 پیمانه ادویه تهیه می شود.
مواد لازم:
طرز تهیه: تمامی مواد را کاملاً با هم ترکیب کرده و در ظرف درب بسته نگهداری نمایید.
این ادویه به ندرت حاوی چهار ادویه است و میتواند از شش ماده تشکیل شود. در غذاهای فرانسوی معمولاً در سوپ ها، راگو و تهیه ترشیجات از آن استفاده میشود.
با این مقدار 1 پیمانه ادویه تهیه میشود.
مواد لازم:
طرز تهیه: تمامی مواد را در آسیاب ریخته و خوب میکس کرده و در جای خشک نگهداری نمایید.
این نمک در واقع نوعی چاشنی و طعم دهنده است که در سالاد، سوپ، کیک و تهیه چیپس از آن استفاده می شود.
با این مقادیر یک شیشه نمک میتوان تهیه کرد.
مواد لازم:
طرز تهیه: تمامی مواد را با هم کاملاً ترکیب کرده و در ظرفی در جای خشک نگهداری نمایید.
این ادویه گزینه مناسبی برای مرغ و ماهی سالمون می باشد.
با این مقدار حدود 1 پیمانه تهیه می شود.
مواد لازم:
طرز تهیه: تمامی مواد را با هم بهطور کامل ترکیب کرده و در شیشه نگهداری نمایید.
تندوری ادویه باربیکیو می باشد. این ادویه برای مرغ، گوشت، گاو، بره و میگو استفاده می شود.
با این مقدار 2.3 پیمانه تندوری تهیه میشود.
مواد لازم:
طرز تهیه: تمامی مواد را با هم ترکیب کرده و در جای خشک نگهداری کنید.
این ادویه انواع گوناگون دارد که این نوع از گرام ماسالا نوع سریع و آسان آن می باشد.
با این مقادیر 3 قاشق غذاخوری گرم ماسالا تهیه می شود.
مواد لازم:
طرز تهیه: تمامی مواد را در آسیاب ریخته و تا زمانی که کاملاً پودر شود آن را خرد کنید.
این نوع گرم ماسالا ترکیبی گرم و تند دارد و در انتهای پخت و پز به غذا اضافه می شود.
با این مقادیر یک شیشه کوچک گرم ماسالا تهیه می شود.
مواد لازم:
طرز تهیه: جوز هندی را به قطعات کوچک خرد کنید. دانههای هل را نیز از غلاف جدا کرده و همراه با بقیه مواد در تابهای آنها را حرارت دهید، تا زمانیکه عطر خود را آزاد کند. سپس از روی حرارت برداشته تا خنک شود.
داخل آسیاب ریخته تا کاملاً پودر شود. بعد در ظرف ریخته و در جای خشک و خنک نگهداری نمایید.
این ادویه مخصوص بنگال میباشد که برای تهیه گوشت کبابی، سبزیجات مانند سیب زمینی، گل کلم و بادمجان استفاده می شود. هندیها این ادویه را روی نان هنگام پخت نیز استفاده می کنند.
با این مقادیر 3.4 پیمانه ادویه تهیه می شود.
مواد لازم:
طرز تهیه: تمامی مواد را داخل آسیاب ریخته و کاملاً با هم ترکیب کنید.
این ادویه بسیار تند و خوشمزه و اعتیادآور است و در تهیه انواع سس ها و استیک می توانید از آن استفاده کنید.
مواد لازم:
طرز تهیه: در تابه لپه و لوبیا و فلفل چیلی را در روغن تفت دهید تا زمانیکه رنگ آنها تغییر کند. حال کنجد و آنقوزه را به آن اضافه کرده و هم بزنید. مخلوط را سرخ کرده تا زمانیکه عطر خود را آزاد کند.
مخلوط را در ظرفی ریخته و نمک و شکر را به آن اضافه کنید.
مواد را داخل آسیاب ریخته و کاملاً پودر کنید. پودر باید بافت دانهای داشته باشد.
این ادویه متعلق به جنوب هندوستان می باشد که در واقع نوعی ادویه کاری محسوب می شود.
با این مقادیر 2.3 پیمانه ادویه تهیه می شود.
مواد لازم:
نکته: به جای پودر آمچور می توانید از تمبر هندی، پودر انبه و یا آب لیمو و به جای برگ کاری می توانید از برگ ریحان استفاده نمایید.
طرز تهیه: تمامی مواد را داخل آسیاب ریخته و پودر کنید. سپس در جای خشک و خنک نگهداری نمایید.
این ادویه در هند به خاطر عطر و طعمی که دارد به عنوان یک چاشنی در سالادها و به عنوان گارنیش روی غذاها استفاده می شود.
با این مقادیر یک شیشه کوچک ادویه تهیه می شود.
مواد لازم:
طرز تهیه: زیره سبز را کمی تفت دهید. سپس تمامی مواد را داخل آسیاب ریخته و کاملاً پودر کنید.
این ادویه در هند در غذاهای سنتی که برنج و گوشت دارند، استفاده میشود. دارای عطر و طعم می باشد.
با این مقادیر 1 و 1.2 پیمانه ادویه تهیه می شود.
مواد لازم:
طرز تهیه: تمامی مواد را با هم ترکیب کرده و در جای خشک و خنک نگهداری نمایید.
منبع: