فلافل یکی از محبوبترین انواع غذاهای عربی است. غذایی که جز دسته غذاهای ساده و بسیار سریع بوده و میتوان آن را به عنوان یک نهار و یا شام خوشمزه و یا حتی یکی از بهترین غذاهای مدرسه کودکان سرو و نوش جان کرد. فلافل از آن دسته غذاهایی است که میتوان آن را به طرق مختلفی همچون استفاده از سسهای متنوع و یا ادویههای گوناگون طعم دار کرد. در این مقاله قصد داریم درباره طرز تهیه سس فلافل با پودر انبه به عنوان یکی از خوشمزهترین سسها برای مزه دادن به این غذای محبوب و پرطرفدار عربی صحبت کنیم. برای خرید پودر انبه و خرید پودر انبه عمده، بهتر است به فروشگاههای معتبر مراجعه شود.
مواد غذایی مورد نیاز | مقدار مورد نیاز |
پودر انبه | ۱ قاشق سوپ خوری |
آب | ½ پیمانه |
نمک | به مقدار کافی |
فلفل (قرمز) | ¼ قاشق چای خوری |
سرکه سفید | ۳/۲ پیمانه |
برای پیدا کردن پاسخ دقیق این سوال، جدول بالا برای شما آورده شده است. دقت داشته باشید که استفاده از فلفل قرمز در این رسپی تهیه سس فلافل کاملا اختیاری بوده و هیچ الزامی برای استفاده از آن وجود ندارد.
در ادامه به صورت مرحله به مرحله طرز تهیه این سس بسیار خوشمزه آموزش داده شده است:
بعد از گذشت چند دقیقه، سس به غلظت مد نظر رسیده و میتوانید حرارت زیر آن را خاموش کنید. آیا شما هم از طرفداران انبه هستید و مدام به دنبال پیدا کردن این سوال هستید که با انبه چی درست کنیم؟ خواندن مقالاتی همچون طرز تهیه انواع ترشی انبه در اسنپ اکسپرس مگ را از دست ندهید. در نهایت نیز تجربه خود را درباره استفاده از رسپیهای آموزش داده شده در این مقالات با خوانندگان این مجله اینترنتی به اشتراک بگذارید.
جمع بندی
در روزهای پر مشغله و پر از استرس، اسنپ اکسپرس هر جا و هر ساعت از شبانه روز در کنار شماست تا با تحویل فوری و به موقع سفارشات شما ( کمتر از ۳۰ دقیقه) به شما در بهتر مدیریت کردن زمانتان کمک کند. سیستم آنلاین تحویل سفارشی که با ارائه خدماتی همچون تحویل سریع و فوری سفارشات، پشتیبانی ۲۴ ساعته، فراهم آوری امکانی برای مقایسه قیمت کالاها و …. به دنبال ایجاد احساس رضایت نسبت به خرید در کاربران خود است.
سوالات متداول
برای جلوگیری کردن از گلوله شدن این سس فلافل باید که در مرحله اول، پودر انبه را کم کم به ترکیب آب و سرکه سفید اضافه کنید و مخلوط به دست آمده را خوب هم بزنید. علت چنین مسئلهای نیز آن است که بعد از حرارت دیدن سس، امکانی برای هم زدن و حل کردن پودر انبه داخل سس وجود ندارد. مسئلهای که میتواند باعث گلوله شدن سس شود.
در پاسخ به این سوال باید کفت که ۱۰ دقیقه زمان کافی است تا مواد سس که آنها را بر روی حرارت ملایم قرار دادهاید به غلظت کافی برسند.
منبع: