یونیترون یک شرکت کانادایی است که در زمینهی تولید سمعک فعالیت میکند. این شرکت تعهد بالایی نسبت به بهبود کیفیت زندگی افراد درگیر با مشکلات شنوایی دارد و به کمک نوآوریها و همکاریهای گوناگونش با مراکز تحقیقاتی در کانادا و آمریکا و همچنین روابطی که با متخصصین شنوایی شکل داده است، در مسیر تحقق این هدف گام بر میدارد. دو هدف اصلی Unitorn در همکاری و نوآوری خلاصه میشود.
یونیترون نیمقرن است که تعهد خود را نسبت به افراد ناشنوا و کمشنوا حفظ کرده است. این شرکت در سال ۱۹۶۴ در منطقهی Kitchener Waterloo در ایالت Ontario کانادا بنا گذاشته شد. این منطقه که عموما از آن به عنوان Silicon Valley کانادا یاد میشود، به علت پیشرفتهای تکنولوژیکی که در آنجا رخ میدهد شهرت فراوان دارد. شرکت Unitron در بیش از ۱۹ کشور جهان نمایندگی انحصاری و در ۴۶ کشور نمایندگی غیر انحصاری دارد و در کنار فوناک (Phonak) یکی از برندهای موفق گروه سونووا (Sonova) به شمار میرود. چه چیزی سبب تمایز یونیترون میشود؟ فن آوری پیشرفته
یونیترون تاریخچهای طولانی در زمینهی نوآوری در تکنولوژی دارد که به همین دلیل است که یکی از موفقترین و پیشرفتهترین تولیدکنندگان سمعک در دنیا است. در ادامه تعدادی از نوآوریهای شرکت Unitron در زمینهی فناوری را مرور خواهیم کرد:
AntiShock: این تکنولوژی اولین نوآوری در بازار در زمینهی شناسایی و حذف نویزهای بلند و ناگهانی بود، بدون این که در صدای محیط یا صحبت افراد اعوجاجی به وجود آورد.
SmartFocus: این تکنولوژی نیز اولین تکنولوژی تایید شده از زمان میکروفونهای جهتدار (Directional Microphone) به منظور بهتر شنیدن صدای گفتار در محیطهای شلوغ است. اهمیت این تکنولوژی از آنجا مشخص میشود که اولین دغدغهی استفادهکنندگان از سمعک، مشکل در شنیدن صدای دیگران در محیطهای پر سر و صدا و شلوغ است.
SmartAlert: این فناوری نیز اولین بار به صورت کامل اجازه داد که سمعکها با سیستمهای هشدار خانگی به صورت کامل هماهنگ شوند.
Era Platform: تکنولوژی تراشهی ۶۵ نانومتری اجازهی سرعت پردازش دوبرابر و حافظهی بیشتر نسبت به بقیهی دستگاههای موجود در بازار را به سمعکهای این شرکت میدهد.
ویدکس تاریخچهی ویدکس
این شرکت یک شرکت دانمارکی الاصل است که توسط دو دوست با نامهایChristian Topholm و Eric Westermann در سال ۱۹۵۶ بنا گذاشته شد. در همان سال نیز بنیانگذاران این شرکت اولین مشتری خود را داشتند و شرکت خود را به یک کارخانهی نساجی قدیمی در Brede انتقال دادند. در دههی پنجاه میلادی دانمارک کشوری با اقتصاد مبتنی بر کشاورزی محسوب میشد که محصولات صادراتی آن نیز غالبا محصولات کشاورزی بود. با این حال Topholm و Westermann از نوآوریها و زمینههایی که تکنولوژی در مقابل آنها ایجاد میکرد، استقبال کردند. اولین سمعک آنها ، سمعک جیبی Widex 561 نام داشت و در همان سال ۱۹۵۶ طراحی و ساخته شد (زمانی که Topholm توانست تله کویل کوچکی طراحی کند که بتواند درون یک جعبه جا شود). درطی ده سال بعد نیز این دو نفر، دو سیستم جدید ابداع کردند که Minaretta و Sight ‘n’ Sound نام داشتند. این سمعکها به انتهای دستههای عینک متصل میشدند تا حالت مخفیتری داشته باشند. برای آگاهی ازسمعک ویدکس, به مراکز معتبر و تخصصی مراجعه کنید.
در تاریخ دهم ژوئن سال ۱۹۶۶ ویدکس به دفتر مرکزی جدیدش در Verlose منتقل شد. در آن زمان، این شرکت دهمین شرکت بزرگ تولیدکنندهی سمعک در بازار بود و به سرعت نیز رشد میکرد. در سال ۱۹۶۸ ویدکس مجددا با گسترش کسب و کار خود، دو کارخانهی جدید در Helsinge در دانمارک و Verviers در بلژیک افتتاح نمود.
در اوایل دههی هفتاد میلادی، در همان حال که Widex در حال رشد و توسعه شرکت بود، تعداد اعضای خانوادهی Topholm و Westermann نیز که در هیئت مدیره قرار میگرفتند نیز افزایش مییافت تا این شرکت از همان ابتدا خودش را به عنوان یک شرکت خانوادگی جا بیاندازد. در سال ۱۹۷۲ Jon Topholm توپهولم (پسر Christian Topholm ) مدرک خود را در زمینهی مهندسی برق دریافت کرد و به تیم ادارهکنندهی ویدکس پیوست. در سال ۱۹۷۵ نیز Tom Westermann (نوهی Erik Westermann) به واحد فروش شرکت ملحق شد و پس از او فرزندان Erik نیز با نامهای Soren و Anders به بخش مالی، فناوری اطلاعات و دیگر بخشهای ویدکس اضافه شدند.
ویدکس سمعکهای سری ای (A-Series) خود را در سال ۱۹۷۲ معرفی کرد. این سمعکها اولین مدل سمعکها در دنیا بودند که به صورت پیوسته تن، بلندی و خروجی صدا را بسته به ورودی تغییر میدادند. در اواخر دههی هفتاد نیز تیم تحقیق و توسعهی این شرکت رشد چشمگیری نمود و به تامین خواستههای شرکت در زمینههای نوآوری و همکاری با نهادهای مرتبط ادامه داد. ویدکس به کمک تیم تحقیق و توسعهی قدرتمند خود، در همان سالها موفق به ارائهی اولین سمعک داخلگوشی شد که Audilens نام داشت و کیفیتی مشابه سمعکهای پشتگوشی آن زمان ارائه میداد. در سال ۱۹۸۵ با مرگ کریستین توپهولم در سانحهی رانندگی، فرزندش Jon به جای او بر صندلی ریاست نشست. صعود ویدکس
اگرچه ویدکس کم و بیش همواره شرکت موفقی در زمینهی کاری خود محسوب میشد، در اواخر دههی هشتاد و در طی دههی نود میلادی این شرکت دورهی رشد بسیار قابل توجهی را به عنوان یک شرکت نوآور و یک برند تجربه کرد. به عنوان مثال در سال ۱۹۸۸ ویدکس اولین سمعک برنامهپذیر به صورت بیسیم خود را با نام Quattro Q8 به بازار عرضه کرد که توسط ریموت کنترل دور قابل برنامه ریزی بود. پس از آن در سال ۱۹۹۰ این شرکت تکنولوژی انحصاری طراحی قالبهای شخصی سازی شده سمعک به کمک لیزر و مدلسازی کامپیوتری را به نام خود ثبت کرد. این تکنولوژی، CAMISHA نام داشت که مخففی از عبارت “طراحی قالب سمعک به صورت سفارشی به کمک کامپیوتر” (Computer-aided manufacturing of individual shells for hearing aids) بود که نوآوری بسیار مهمی محسوب میشد و نحوهی ساخت قالبهای سمعک را برای همیشه در صنعت تولید سمعک.. تغییر داد. در سال ۱۹۹۵ نیز این شرکت نام خود را با طراحی اولین سمعک داخل گوشی تمام دیجیتال، بر سر زبانها انداخت. این سمعک کوچک Senso CX نام داشت و انقلابی را در صنعت تولید سمعک آغاز کرد.
ویدکس دومین سمعک از سری Senso خود را در سال ۱۹۹۷ عرضه کرد که آن هم یک سمعک کاملا داخل کانال ( سمعک CIC ) بود و دو مدل از آن نیز در همان سال با نامهای C9 و C18 عرضه شدند. در سال ۱۹۹۸ ویدکس موفق به دریافت جایزهی ارزشمند انجمن طراحان صنعتی آمریکا (IDEA) برای طراحی سمعک Senso CIC گردید . در همان سال نیز این شرکت Senso P38 را عرضه نمود که اولین سمعک دیجیتال توان بالا (High Power) در دنیا بود. ابتدای قرن بیستم نیز برای Widex سرشار از نوآوری بود که دستگاههای قابل توجه زیر نمونههایی از این نوآوریها هستند: ۲۰۰۱: سری براوو (Bravo) که با قیمتهای مناسب برای تمامی افراد عرضه میشدند. ۲۰۰۲: سنسو دیوا (Diva) که سمعکی کاملا اتوماتیک بود و خود را با محیط اطراف تطبیق میداد. ۲۰۰۴: سنسو ویتا (Vita) که سمعکی شخصیسازی شونده و راحت و ساده بود. ۲۰۰۴: ویدکس ایلان (Elan) که با استفاده از e-Tip به سرعت قابل استفاده میشد. ۲۰۰۶: اینتئو (Inteo) که اولین سمعک طراحی شده با قابلیتهای پردازش سیگنال و قابلیتهای گوناگون شخصیسازی بود. ۲۰۰۸: پشن (Passion) کوچکترین سمعک گیرندهی درون کانال (Receiver In the Canal – RIC) و تنها ۲۱ میلیمتر قطر داشت. ۲۰۰۸: نانوکر (NanoCare) سیستمی انحصاری ضد واکس گوش بود که عمر و کارایی سمعکها را بطور قابل توجهی افزایش می بخشید ۲۰۰۸: مایند۴۴۰ (Mind440) که اولین سمعک طراحی شده با قابلیت پخش اصوات آرامشبخش بود و جهت درمان وزوز گوش بهکار میرفت. ۲۰۰۹: DEX سیستم کمک شنوایی با لوازم جانبی بی سیم جهت اتصال سمعک به تلویزیون، گوشی موبایل و کنترل از راه دور ۲۰۰۹: ویدکسلینک (WidexLink) تکنولوژی بیسیم برای ارتباط بین محصولات ویدکس ۲۰۱۰: بیبی۴۴۰ (Baby440) سمعکی اختصاصی بود که برای اولین بار در دنیا مخصوص کودکان طراحی شد. ۲۰۱۱: سوپر (SUPER) که اولین سمعک گیرنده درون کانال (RIC) با توان بسیار بالا بود ۲۰۱۲: ZEN2GO که سمعکی برای رفع مشکلات مبتلایان به وزوز گوش است و توانایی پخش اصوات آرامشبخش را دارد. ۲۰۱۲: آیآیسی (IIC) که سمعکی بسیار کوچک و تقریبا نامریی است.
ویدکس در حال حاضر
امروزه ویدکس همچنان توسط خانوادههای Westermann و Topholm مدیریت میشود. این شرکت همچنان در حال رشد و پیشرفت است و بازهای از محصولات و تکنولوژیها را ارائه کردهاست که آن را به شرکتی شناخته شده و موفق بدل میکند. تکنولوژیها و سمعک های ویدکس
مصرفکنندگان سمعک امروزه طیف گستردهای از محصولات ویدکس را میتوانند برای استفادهی خود انتخاب کنند که هرکدام از این محصولات رنگها، سایزها و تکنولوژیها گوناگونی دارند. از جملهی معروفترین این مدل ها میتوان مدلهای دریم (DREAM)، کلیر (CLEAR) و پشن (Passion) را نام برد. همچنین دستگاههایی جهت تسکین وزوز گوش توسط ویدکس عرضه میشود و سری مخصوص کودکان نیز توسط این شرکت طراحی شده است تا انواع گوناگون محصولات آن را کامل کند.
محصولات ویدکس از نظر ساخت و طراحی زیبا هستند که این موضوع را باید به حساب سنت طراحی دانمارکیها، یعنی توسعهی تکنولوژی با توجه به جزییات گذاشت. علاوه بر این، ویدکس با متخصصان شنوایی همکاری نزدیکی دارد و سرمایهگذاری چشمگیری در زمینهی تحقیق و توسعه انجام میدهد تا بتواند به سنت نوآوری و پیشتازی خود در صنعت لوازم کمکشنوایی ادامه دهد. چه چیزی سبب تمایز آنها میشود؟
تعهد ویدکس به پایداری و توسعهی خود، این شرکت را از رقبایش متمایز میسازد. به عنوان مثال این شرکت غالب تحقیقات و توسعه و تولید خود را در دانمارک به جای کشورهای دیگر انجام میدهد. ساختمان مرکزی این شرکت نیز با طراحی منحصربهفرد خود و با تکیه به انرژیهای تجدیدپذیر زمینه را برای فعالیت کارمندان ویدکس فراهم میآورد. این ساختمان از هزاران سلول خورشیدی و توربین بادی برای تامین انرژی خود بهره میبرد. در نهایت نیز به کمک یک سیستم مانیتورینگ مرکزی، ساختمان مرکزی Widex با خودکارسازی کامپیوترها و دستگاهها و نورپردازی، در هنگام ترک کارکنان اقدام به کاهش مصرف انرژی میکند.
اتیکن
اتیکن یکی از بزرگترین تولید کنندگان سمعک و لوازم کمک شنوایی در جهان محسوب می شود که با محوریت قرار دادن رفع نیازهای خریداران و توجه ویژه به تحقیق و توسعه، توانسته است از سال ۱۹۹۱ تا کنون ۲۰ جایزه در زمینههای گوناگون صنعت لوازم کمک شنیداری کسب کند. برای آگاهی ازسمعک ویدکس, به مراکز معتبر و تخصصی مراجعه کنید.
اتیکون در ۲۲ کشور دفتر فروش دارد، ۸۰ توزیع کنندهی محصولات این شرکت در سرتاسر دنیا پخش شدهاند و حدود ۳۰۰۰ کارمند در استخدام این شرکت قرار دارند. با ارائهی خدمات به بیش از ۱۰۰ کشور جهان، این شرکت به تولید لوازم کمکشنوایی برای بزرگسالان و کودکان میپردازد که این محصولات شامل دستگاههای کمکشنوایی متصل شونده به استخوان نیز میگردد. پیشرفتهای دیگر اتیکن
در سال ۱۹۷۷ اتیکون اولین سمعک درون گوشی را ارائه کرد که از تمامی سمعکهای موجود کوچکتر بود. این شرکت پیشرفت پایداری را تجربه کرد و در اواسط دههی نود میلادی آغاز به خریداری شرکتهای مختلف نمود. در سال ۱۹۹۵ اوتیکان، برنافون (Bernafon) که یک شرکت سوئدی تولید کنندهی لوازم کمکشنوایی بود را خریداری کرد و در سال ۱۹۹۷ نیز شرکت فونیک ایر (Phonic Ear) را به زیر مجموعههایش اضافه نمود. اتیکن اولین شرکت سازندهی سمعک تمام دیجیتال دیجیفوکس (DigiFocus) در سال ۱۹۹۶ بود و این سمعک پیشرفته، راه را برای رشد هرچه بیشتر این شرکت هموار کرد.
در سالهای ۱۹۹۹ و ۲۰۰۰ میلادی نیز به ترتیب شرکتهای دناکام (Danacom) و اینترآکوستیکس (Interacoustics) توسط اوتیکن خریداری شدند. این شرکت در سال ۲۰۰۳ به صورت بازار مشترک با سنهایزر (Sennheiser) آلمان اقدام به فعالیت نمود و پس از آن در سالهای ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ نیز به ترتیب شرکتهای امپلیووکس (Amplivox) و گراسون استدلر (Grason Stadler ) را خرید. در سال ۲۰۰۷ اوتیکون سمعک ایپاک (Epoq) را معرفی کرد که یک دستگاه پیشرفتهی بیسیم بود و از طراحی بسیار ظریفی بهره میبرد.
امروزه اتیکن دومین تولیدکنندهی لوازم کمکشنوایی در سرتاسر جهان است و یکی از بزرگترین تولیدکنندگان دستگاههای تشخیص و شنوایی سنجی نیز به شمار میرود. این شرکت انواع بسیار گوناگونی از محصولات را برای سبک زندگیها، سلایق و احتیاجات گوناگون ارائه میکند. یکی از جدیدترین سمعکهای این شرکت نرا (Nera) نام دارد که بسیار سبک وزن است و به راحتی مخفی میشود و همچنین به طراحی هوشمندی مجهز است که آنرا از سوتکشیدن و انواع ناخوشایند دیگر فیدبک حفظ میکند. مدل جدید دیگری نیز با نام اولتا (Ulta) توسط این شرکت عرضه شده است که از نظر تکنولوژی بسیار پیشرفته است و با انواع محیطهای مختلف از نظر صوتی سازگاری پیدا میکند. چه چیزی باعث تمایز آنها میشود؟
اوتیکن از شعار “اول مردم” به عنوان سرخط تمامی سیاستها و فعالیتهایش استفاده میکند. این شعار در طراحی محصولات، پروسههای تحقیقاتی و خدمات پس از فروش آنها تجلی مییابد تا تکنولوژیهایی با محوریت نیاز مردم به بازار ارائه دهند. این هدف، سبب تمایز ویژهی اتیکن از بقیهی شرکتهای بزرگ و موفق این صنعت می شود. آنها به جای قراردادن تصمیمات شرکت در دست هیئت مدیره، توسط بنیاد اتیکن هدایت میشوند که به جای اهداف مادی، اهداف بسیار والاتری را پی گرفته است. بنیاد اتیکن با دو هدف مرتبط به هم هدایت میگردد: بهبود کیفیت زندگی افراد ناشنوا یا کمشنوا، و گسترش دامنهی فعالیت بنیاد.
زیمنس
در دهه ۳۰میلادی، فردی به نام Sam Posen اولین سمعک را برای کمک به دوست کم شنوایش ساخت تا صدای دنیای اطراف را بهتر بشنود. مدتی بعد در سال ۱۹۴۰کمپانی بلتون به طور رسمی در آمریکا شکل گرفت. این کمپانی در سال ۱۹۴۲ ارائه ویژه به صورت خدمات نمایندگی را در ایالات مختلف آمریکا آغاز کرد و زمینه ساز تاسیس گروه Belcare درآمریکای شمالی گردید.
سال۲۰۰۰ با خریداری کمپانی بلتون توسط گروه GN ترکیبی از دو تکنولوژی برتر سمعک و خدمات، باعث رضایت هر چه بیشتر بیماران گردید تا آنجا که در سال ۲۰۱۳ در نمایشگاه جهانی EUHA در هانوفر با ارائه تکنولوژی Ear to Ear Communication توانست به عنوان برترین تکنولوژی روز سمعک در جهان خود را مطرح کند.
افتخار دیگر بلتون در سال ۲۰۱۴ نصیب این کمپانی گردید که در این سال سمعک First جایزهRed Dot را برای طراحی بی نظیرش دریافت کرد و هم اکنون بلتون با بیش از ۱۵۰۰ شعبه در آمریکا در حال خدمات رسانی میباشد. در نهایت بلتون در سال ۲۰۱۵، هفتاد و پنجمین سال تاسیس را با معرفیLegend جشن گرفت. از سال 1940 تا کنون بلتون بهترین کیفیت و خدمات قابل دسترسی را در اختیار مردم قرار داده است. و این کار را با توسعه بهینه تکنولوژیهای به کار گرفته شده برای رفع محدودیت برای همه افراد کم شنوا اما با توجه به نیاز های فردی هر کم شنوا انجام داده است.
فوناک
تاریخچه سمعکهای زیمنس به ۱۳۰ سال پیش بر می گردد. به زمانی که شخصی به نام ورندون زیمنس، رسیور phonopher را اختراع نمود. وی در بسیاری از ابداعات دیگر درعرصه شنوایی شناسی پیشرو شد و در این راستا زیمنس همواره به تعهدات خود پایبند بوده است. شاهکارهای شنوایی شناسی زیمنس تنها به دنبال یک هدف اصلی است که با به کارگیری راهبردهای خود به افزایش سطح شنوایی کمک نموده و کیفیت زندگی را برای افرادی که دچار افت شدید شنوایی هستند افزایش دهد. این همان هدفی است که شرکت زیمنس از گذشته تا به امروز به دنبال تحقق آن بوده و ما نیز در کلینیک شنوایی سنجی و تجویز سمعک آریان در راستای پیشبرد این هدف پذیرای مددجویان محترم هستیم . از جمله ویژگی های مهم سمعک های زیمنس، فناوری micon برشمرده میشود که در ادامه نوآوری best sound technology بوده و در انواع سمعکهای برند زیمنس وجود دارد. سمعکهای زیمنس دارای ویژگی ای تحت عنوان تعادل Soundability TM می باشند و در نتیجه بیشترین پذیرش سمعک، رضایت خاطر از شنوایی در درازمدت و در نهایت تجربه شنیداری صدای طبیعی را مطابق با نیازهای فردی دربر دارند.
زیمنس طیف گسترده ای از سمعکهای جدید با قابلیت پوشش دهی و برطرف سازی انواع افت شنوایی و با توجه به نیاز هر فرد ارائه کرده است. شما می توانید مجموعه ای متنوع از انواع مدلهای سمعکهای زیمنس را با سطوح عملکردی متفاوت از سمعکهای پنهان داخل گوشی گرفته تا سمعکهای پر قدرت پشت گوشی و یا سمعکهای چند منظوره RIC را در این طیف مشاهده کنید و بر حسب نیاز خود از آنها بهره ببرید .
برنافون
برنافون (Bernafon) یک برند جهانی است که خواستگاه آن در برن سوییس قرار دارد. این شرکت خود را مفتخر به پیشگام بودن در زمینهی سلامت شنوایی با سابقهی شصت ساله میداند. برنافون با این اعتقاد فعالیتهای خود را انجام می دهد که شنوایی یک نیاز اولیه است و تبعات سوء شنوایی ناسالم، متوجه اجتماع و افراد میگردد. سمعکهای برنافون تمامی طیف را در بر میگیرند: از سمعکهایی برای افرادی با سابقهی استفادهی طولانی، تا سمعک برای افرادی که به تازگی اقدام به استفاده از تکنولوژیهای کمک شنوایی میکنند. این سمعکها از نظر فناوری ساخت نیز بازه ای از ابتدایی تا بسیار پیشرفته را نیز پوشش میدهند. برنافون در سال ۱۹۴۶ میلادی تحت نام دیگری، اولین سمعک تجاری را روانهی بازار کرد و ۴۲ سال بعد از آن نیز اولین سمعک دیجیتال را تولید نمود. برنافون تا به امروز بارها نام تجاری خود را تغییر داده، اما همواره تعهد خود نسبت به بهبود کیفیت شنوایی را در سطح جهانی حفظ کرده است. فلر ای جی (Gfellar AG) نام پیشین شرکت برنافون بود که در Flamatt سوییس در سال ۱۹۴۲ آغاز به کار کرد. فلر ای جی اولین سمعک قابل خرید برای عموم را در سال ۱۹۴۶ به بازار عرضه کرد و به رشد و فعالیت خود در زمینه ی تولید سمعک به مدت ۴۰ سال دیگر ادامه داد. در سال ۱۹۸۶ فلر ای جی اولین گام بین المللی خود را برداشت و شرکت پرآوازهی مایکو (Maico) در مینیاپولیس را خریداری نمود. این شرکت در همان سال نیز با آتوفون (Autophon) ترکیب شد و به عضویت گروه اسکام (Ascom) تحت عنوان اسکام آدیوسیس ای جی (Ascom Audiosys AG) درآمد.
در سال ۱۹۹۱ اسکام آدیوسیس ای جی با عقد قراردادی با دولت استرالیا جهت تامین سمعک مورد نیاز آنها، خود را مستقیما به بازارهای جهانی معرفی کرد. همچنین در سال ۱۹۹۲ این شرکت بخش تولید لوازم کمک شنوایی شرکت بوش آلمان را نیز در دست گرفت. اولین سمعک قابل برنامه ریزی به صورت دیجیتال نیز در سال ۱۹۸۸ توسط این شرکت روانهی بازار مصرف شد.
سال ۱۹۹۵ نیز هولدینگ ویلیام دمانت (William Demant) که یک شرکت دانمارکی بود، اسکام را خریداری کرد و مقر اصلی آن را در برن سوییس بنا گذاشت و نام آن را نیز به برنافون تغییر داد. این شرکت در همان زمان برنامههای تحقیق و توسعهی عظیمی را آغاز کرد و تا سال ۱۹۹۶ در دانمارک، سوئد و ژاپن فروش خود را تثبیت کرده بود.
گسترش برنافون ادامه یافت و در سال ۲۰۰۶ این شرکت شصتمین سالگرد تاسیس خود را جشن گرفت و تا آن زمان بازار خود را در هلند و لهستان نیز گسترش داده بود و همچنین شرکت دالبرگ ساینسز (Dahlberg Sciences) کانادایی را نیز خریداری کرد. امروزه بازار فروش برنافون در هلند، کره، چین، فنلاند، اسپانیا و ترکیه برقرار است و همچنین این شرکت پایگاهی در ایبریکای اسپانیا نیز بنا گذاشته است. سمعکهای برنافون
برنافون برای تمامی انواع و سطوح آسیبهای شنوایی محصولات خود را طراحی و عرضه میکند. این محدوده شامل سمعکهای پشت گوشی، داخل مجرای شنوایی، کاملا داخل مجرای شنوایی و مدل گیرنده داخل گوش میشود. سمعکهای برنافون همچنین از نظر تکنولوژی شامل محصولاتی بسیار با کیفیت تا محصولاتی اقتصادیتر و به صرفهتر میشوند. به عنوان مثال مدلهای اکریوا ۹ (Acriva 9) و کرونوس ۹ (Chronos 9) هر کدام ده نوع مختلف دارند و در چندین رنگ متنوع عرضه میشوند. همچنین قابلیتهای فنی و شخصیسازیهای گوناگونی مانند سازگاری با بلوتوث نیز برای سمعکهای برنافون قابل انتخاب است. اکثریت مصرفکنندگان، با مدل مقرون به صرفه و مبتدی نئو (Neo) نیازشان برطرف خواهد شد. این مدل برای افرادی که به میکروفون های با قابلیت تشخیص جهت و دریافت امواج FM نیاز دارند طراحی شده است. از طرف دیگر مدل آیکاس (Icos) نیز مدل مقرون به صرفهی دیگریست که برای افرادی با سبک زندگیهای فعالتر مناسب است چرا که توانایی بالایی در حذف اصوات مزاحم محیطی دارد. این قابلیت در زمان مشاهدهی یک رویداد ورزشی بسیار به کار خواهذ آمد.
چه چیزی برنافون را متمایز میکند؟
برنافون در صنعت لوازم کمک شنوایی پیشتازی بسیار با سابقه است. شاخصهی اصلی آن استفاده از مهندسی سوییس است که در جهان به کیفیت و کارایی بالا شناخته شده است. از طریق همین تکنولوژی مهندسی است که برنافون قادر به کوچکسازی، تعبیهی قابلیتهای پردازش صوت پیشرفته و برنامهدهی پیشرفته به سمعکهای خود میشود. در سال ۲۰۰۲، این شرکت تکنولوژی چنلفری (ChannelFree) را برای پردازش صوت بهتر ابداع کرد و این سیستم امروزه در غالب سمعکهای برنافون به عنوان پیشفرض استفاده میشود.
برنافون سهم زیادی در پیشرفت تکنولوژیهای کمکشنوایی در شصت سال گذشته دارد و احتمال بسیار بالایی میرود که با قدرت، جایگاه خود را در بازار لوازم کمکشنوایی حفظ کند. همچنین به علت توزیعکنندگان متعدد این شرکت در بیش از ۷۰ کشور جهان مهم نیست که مصرفکننده در کدام نقطهی دنیا باشد، در تمامی کشورها، برنافون بهترین خدمات پس از فروش خود را ارائه خواهد داد.
این شرکت بینالمللی شنیدن را در صدر اولویتهای خویش قرار میدهد و شنوایی مناسب را از حقوق اولیهی هر انسان میداند. برنافون زمان زیادی در صنعت لوازم کمکشنوایی پیشتاز بوده است و به نظر میرسد که همچنان به هدایت این بازار ادامه خواهد داد.
بل تون
شرکت فوناک(PHONAK) زیر مجموعه شرکت سونووا میباشد. سنووا ارایه دهنده طیف وسیعی از محصولات کمک شنوایی میباشد. سونووا در اروپا، امریکا و شرق اسیا دفاتر نمایندگی دارد و در سراسر دنیا دارای نمایندگی توزیع میباشد. سونووا مالکیت برندهایی از قبیل اونسد، بایونیکس، یونیترون، گروه شنوایی کانکت و فوناک میباشد. فوناک از جمله برترین برندهای این شرکت میباشد.
تاسیس فوناک
شرکت ای جی فرالکترواکوستیک ابتدا در زوریخ توسط سرمایه داران فرانسوی و بلژیکی تاسیس شد. بعد از گذشت هیجده سال فردی به نام ارنست ریس تمامی سهام شرکت را خرید و با دیگر اعضای خانواده به شراکت گذاشت. .
این شرکت توانست در سال 1978 اولین محصول خود به نام سوپرفرانت را روانه بازار کند. سوپرفرانت از نظر میزان تقویت بی رقیب بود و بعد از مدتی با دستکاری ویژگیهایش توسط متخصصین برای کودکان نیز قابل استفاده شد.
جهانی شدن فوناک
در دهه هفتاد و هشتاد بسیاری از شرکتها اقدام به گسترش فعالیت خود به سراسر دنیا کرده اند. شرکت فوناک نیز در همین دوره زمانی سعی کرد حضور خود در بازارهای بزرگ دنیا را پررنگ کند و توانست مراکز بازاریابی در فرانسه و المان را ایجاد کند.
تغییر نام شرکت ای جی به فوناک
در سال 1985 شرکت هولدینگی تشکیل شد و به فوناک نامگذاری شد. شرکت فوناک دفتر خود را در شهر استافا تاسیس کرد.
استفاده رونالد ریگان از سمعک در ملاء عام باعث تغییر نگرش مردم به سمعک شد. فوناک از موقعیت ایجاد شده نهایت استفاده را برد و اقدام به بازاریابی در آمریکا کرد. اقدام ریگان باعث تغییر نگرش مردم و رونق بازار وسایل کمک شنوایی شد.
امروزه فوناک با داشتن تکنولوژیهای متعدد توانسته است یکی از برندهای معروف و مشهور در زمینه سمعک باشد.
رکستون
شرکت فوناک(PHONAK) زیر مجموعه شرکت سونووا میباشد. سنووا ارایه دهنده طیف وسیعی از محصولات کمک شنوایی میباشد. سونووا در اروپا، امریکا و شرق اسیا دفاتر نمایندگی دارد و در سراسر دنیا دارای نمایندگی توزیع میباشد. سونووا مالکیت برندهایی از قبیل اونسد، بایونیکس، یونیترون، گروه شنوایی کانکت و فوناک میباشد. فوناک از جمله برترین برندهای این شرکت میباشد.
تاسیس فوناک
شرکت ای جی فرالکترواکوستیک ابتدا در زوریخ توسط سرمایه داران فرانسوی و بلژیکی تاسیس شد. بعد از گذشت هیجده سال فردی به نام ارنست ریس تمامی سهام شرکت را خرید و با دیگر اعضای خانواده به شراکت گذاشت. .
این شرکت توانست در سال 1978 اولین محصول خود به نام سوپرفرانت را روانه بازار کند. سوپرفرانت از نظر میزان تقویت بی رقیب بود و بعد از مدتی با دستکاری ویژگیهایش توسط متخصصین برای کودکان نیز قابل استفاده شد.
جهانی شدن فوناک
در دهه هفتاد و هشتاد بسیاری از شرکتها اقدام به گسترش فعالیت خود به سراسر دنیا کرده اند. شرکت فوناک نیز در همین دوره زمانی سعی کرد حضور خود در بازارهای بزرگ دنیا را پررنگ کند و توانست مراکز بازاریابی در فرانسه و المان را ایجاد کند.
تغییر نام شرکت ای جی به فوناک
در سال 1985 شرکت هولدینگی تشکیل شد و به فوناک نامگذاری شد. شرکت فوناک دفتر خود را در شهر استافا تاسیس کرد.
استفاده رونالد ریگان از سمعک در ملاء عام باعث تغییر نگرش مردم به سمعک شد. فوناک از موقعیت ایجاد شده نهایت استفاده را برد و اقدام به بازاریابی در آمریکا کرد. اقدام ریگان باعث تغییر نگرش مردم و رونق بازار وسایل کمک شنوایی شد.
امروزه فوناک با داشتن تکنولوژیهای متعدد توانسته است یکی از برندهای معروف و مشهور در زمینه سمعک باشد.
رکستون یکی از قدیمی ترین، خوشنام ترین و پیشرفته ترین سمعکهای جهان میباشد. این سمعکها با بیش از پنجاه سال سابقه بین المللی، ابتدا توسط شرکت رکستوندر شهر زوریخ سوئیس تولید و به بازارهای جهان عرضه میشدند و میتوان آشنایی جامعه کم شنوایان ایرانی با این سمعک را در اواخر دهه ۴۰ و اوایل دهه ۵۰ شمسی با ورود سمعکهای جیبی و پشت گوشی رکستون و فیلیپس مقارن دانست.
از مهمترین ویژگیهای سمعکهای رکستون که از همان ابتدای تولید مورد توجه تمامی کاربران سمعک قرار گرفت میتوان به شفافیت فوق العاده صدا، سادگی استفاده، کیفیت عالی و استقامت آنها در برابر رطوبت و خرابی و قیمت مناسب آنها در مقایسه با سایر مارکهای سمعک اشاره نمود. در سال ۱۳۷۷ شمسی شرکت زیمنس آلمان با توجه به معروفیت و حسن شهرت رکستون اقدام به خرید این شرکت نمود و پس از آن با انتقال مراکز طراحی و تولید سمعک رکستون به شهر ارلانگن آلمان با حفظ کلیه اصول اولیه شروع به طراحی، تولید و عرضه سمعکهای رکستون به بازارهای جهانی توسط تیم مستقل رکستون نمود. در حال حاضر شرکت زیمنس کاملترین مجموعه سمعکهای دیجیتالی، داخل گوشی، پشت گوشی، پشت گوشی قالب باز، بلندگو داخل کانال گوش و … را در مجموعه محصولات رکستون جهت پوشش و پاسخگوئی تمامی نیازهای افراد کم شنوا و متخصصین شنوایی تولید وعرضه مینماید.
بزرگترین بازار عرضه سمعکهای رکستون کشور امریکا میباشد. بطور خلاصه محصولات رکستون را میتوان نمادی از اوج دقت وخلاقیت مهندسی آلمانی با حفظ روح ظرافت ونکته بینی بنیانگذاران سوئیسی آن دانست.
یونیترون | Unitron
یونیترون یک شرکت کانادایی است که در زمینهی تولید سمعک فعالیت میکند. این شرکت تعهد بالایی نسبت به بهبود کیفیت زندگی افراد درگیر با مشکلات شنوایی دارد و به کمک نوآوریها و همکاریهای گوناگونش با مراکز تحقیقاتی در کانادا و آمریکا و همچنین روابطی که با متخصصین شنوایی شکل داده است، در مسیر تحقق این هدف گام بر میدارد. دو هدف اصلی Unitorn در همکاری و نوآوری خلاصه میشود.
یونیترون نیمقرن است که تعهد خود را نسبت به افراد ناشنوا و کمشنوا حفظ کرده است. این شرکت در سال ۱۹۶۴ در منطقهی Kitchener Waterloo در ایالت Ontario کانادا بنا گذاشته شد. این منطقه که عموما از آن به عنوان Silicon Valley کانادا یاد میشود، به علت پیشرفتهای تکنولوژیکی که در آنجا رخ میدهد شهرت فراوان دارد. شرکت Unitron در بیش از ۱۹ کشور جهان نمایندگی انحصاری و در ۴۶ کشور نمایندگی غیر انحصاری دارد و در کنار فوناک (Phonak) یکی از برندهای موفق گروه سونووا (Sonova) به شمار میرود. چه چیزی سبب تمایز یونیترون میشود؟ فن آوری پیشرفته
یونیترون تاریخچهای طولانی در زمینهی نوآوری در تکنولوژی دارد که به همین دلیل است که یکی از موفقترین و پیشرفتهترین تولیدکنندگان سمعک در دنیا است. در ادامه تعدادی از نوآوریهای شرکت Unitron در زمینهی فناوری را مرور خواهیم کرد:
AntiShock: این تکنولوژی اولین نوآوری در بازار در زمینهی شناسایی و حذف نویزهای بلند و ناگهانی بود، بدون این که در صدای محیط یا صحبت افراد اعوجاجی به وجود آورد.
SmartFocus: این تکنولوژی نیز اولین تکنولوژی تایید شده از زمان میکروفونهای جهتدار (Directional Microphone) به منظور بهتر شنیدن صدای گفتار در محیطهای شلوغ است. اهمیت این تکنولوژی از آنجا مشخص میشود که اولین دغدغهی استفادهکنندگان از سمعک، مشکل در شنیدن صدای دیگران در محیطهای پر سر و صدا و شلوغ است.
SmartAlert: این فناوری نیز اولین بار به صورت کامل اجازه داد که سمعکها با سیستمهای هشدار خانگی به صورت کامل هماهنگ شوند.
Era Platform: تکنولوژی تراشهی ۶۵ نانومتری اجازهی سرعت پردازش دوبرابر و حافظهی بیشتر نسبت به بقیهی دستگاههای موجود در بازار را به سمعکهای این شرکت میدهد.