خواص لپه برای کودکان: مصرف لپه در کودکان باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و به درمان کم خونی کمک می کند زیرا حاوی مقادیر بالایی از فولات، آهن، روی، پروتئین، منگنز و کلسیم است که در بهبود رشد نوزادان و کودکان موثر است.
لپه برای کبد چرب: لپه برای کبد چرب بسیار مناسب است زیرا باعث پاک سازی چربی های مضر و غیر اشباع می شود. برای خرید لپه و خرید لپه عمده، بهتر است به فروشگاههای معتبر مراجعه شود.
خواص آب لپه پخته: از خواص آب لپه پخته می توان درجلوگیری از سرماخوردگی و درمان سرفه در کودکان و بزرگسالان استفاده کرد.
خواص لپه در بدنسازی: ویتامین B، نیاسین و ریبوفلاوین موجود در لپه به افزایش متابولیسم کربوهیدرات در بدن کمک و از ذخیره چربی اضافه در بدن جلوگیری میکند که از این خواص لپه در بدنسازی استفاده میشود.
خواص لپه در بارداری: از خواص لپه برای زنان می توان در جلوگیری از کم خونی به دلیل آهن موجود در آن در دوران بارداری اشاره کرد.همچنین ویتامین B موجود در لپه از احتمال نقص لولههای عصبی جنین و زایمان زودرس نوزاد جلوگیری می کند.
خواص لپه برای لاغری: فیبر و پروتئین موجود در لپه به کاهش وزن و لاغری کمک می کند زیرا موجب کاهش اشتها و احساس سیری شده و از پرخوری جلوگیری می کند.
خواص لپه برای مردان: مصرف لپه به خاطر طبع گرم که دارد برای تقویت قوای جنسی مردان بسیار مفید است.
خواص لپه برای سرماخوردگی: مصرف لپه برای سرماخوردگی به خصوص در برخی از کودکان که دچار التهابات در حنجره و گلوی می شوند مفید است.
خواص لپه برای کبوتر: مصرف لپه باعث افزایش قدرت سیستم ایمنی پرندگان می شود.
تنظیم سطح قند خون: فیبر موجود در لپه، مانع از افزایش قند خون در افراد مبتلا به دیابت می شود و به تنظیم سطح قند خون کمک می کند.
کم خونی: آهن و فولات موجود در لپه موجب افزایش تولید گلبولهای قرمز خون می شود و از این طریق از ابتلا به کمخونی جلوگیری می کند. برای خرید لپه و خرید لپه عمده، بهتر است به فروشگاههای معتبر مراجعه شود.
پوکی استخوان: فسفر و کلسیم موجود در لپه باعث تقویت استخوانهای بدن می شود و برای کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان مفید است.
سرطان: لپه حاوی استروژنهای گیاهی مانند ایزوفلاون ها است که میتواند به بهبود هورمونهای بدن کمک و خطر ابتلا به سرطانهای مانند سرطان سینه و سرطان پروستات را کاهش میدهد.
فشار خون: لپه سرشار از پتاسیم است که مصرف آن می تواند یگ گزینه مناسب برای کاهش فشار خون باشد.
سلامت قلب: فیبر موجود در لپه موجب کاهش کلسترول بد خون و پتاسیم آن باعث کنترل فشار خون می شود که در کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی موثر است.
دستگاه گوارش: مصرف لپه میتواند از ابتلا به بیماریهای گوارشی از جمله سندرم روده تحریک پذیر جلوگیری کند زیرا فیبر موجود در آن باعث بهبود هضم غذا می شود.
یبوست: فیبر موجود در لپه به افزایش و بهبود حرکات روده کمک می کند و در پیشگیری و درمان یبوست مفید است.
ریزش مو: لپه حاوی مقادیر بالایی از پروتئین، منگنز و روی است که باعث تقویت فولیکولهای مو می شود و از ریزش آن ها جلوگیری میکند.
شوره سر: لپه با داشتن ویتامین A و روی موجب کاهش التهاب پوست سر شده و یک گزینه مفید برای درمان شوره سر است.
پوست: فولات، روی و ویتامینهای موجود در لپه مانند ضد آفتاب طبیعی عمل کرده و از پوست در برابر آسیب اشعه ماورا بنفش خورشید محافظت کرده و خطر آفتاب سوختگی را کاهش میدهد.
بی خوابی: تریپتوفان یکی از آمینو اسید موجود در لپه است که موجب افزایش ترشح سروتونین در خون می شود و از این طریق به بهبود خلق و خو و درمان بیخوابی کمک میکند.
سموم را از بدن دفع می کند.
لکه های تیره و رنگدانه های پوست را از بین می برد و پوست را تمیز می کند
لپه حاوی پروتئین است که به بازسازی سلول های بدن کمک می کند و جایگزین مناسبی برای گوشت می باشد.