من اینجام ....

دلنوشته های یک دختر 19 ساله

من اینجام ....

دلنوشته های یک دختر 19 ساله

اهمیت و راهکارهای مدیریت زمان در سازمان

همه ما افرادی را می‌شناسیم که می‌توانند در روز کارهای زیادی انجام دهند و تقریبا به همه کارهایشان برسند؛ بدون اینکه وقت کم بیاورند! شاید برای اکثر ما این سوال باشد که چطور می‌توانند بدون کمبود وقت به همه کارهایشان برسند؟ بله! درست حدس زدید؛ مدیریت زمان تنها چیزی است که این افراد آن را درک می‌کنند. در این مقاله می‌خواهیم در مورد مدیریت زمان در سازمان صحبت کنیم. شاید شما هم به‌عنوان مدیر یا حتی کارمند یک سازمان به چنین چیزی نیاز داشته باشید؛ پس با ما همراه باشید. نرم افزار مدیریت سازمان میتواند در ارتقا و بهبود سازمان بصورت یکپارچه اصولی و عالی عمل کند.

مدیریت زمان چیست؟
مدیریت زمان همان‌طور که از اسم آن مشخص است، به مدیریت موثر زمان اشاره دارد تا زمان مناسب به فعالیت مناسب اختصاص داده شود. مدیریت زمان موثر، به افراد این امکان را می‌دهد که بر اساس اهمیت فعالیت‌ها، بازه‌های زمانی خاصی را به آن‌ها اختصاص دهند. مدیریت زمان به استفاده بهینه از زمان اشاره دارد؛ زیرا زمان همیشه محدود است.

در مدیریت زمان باید از خودتان بپرسید کدام فعالیت مهمتر است و چه مقدار زمان باید به آن اختصاص داده شود؟ بدانید کدام کار باید زودتر انجام شود و کدام کار کمی دیرتر انجام شود. مدیریت زمان نه تنها در سازمان‌ها بلکه در زندگی شخصی ما نیز نقش بسیار مهمی دارد.

اهداف مدیریت زمان چیست؟
اهداف مدیریت زمان شامل موارد زیر است:

برنامه‌ریزی موثر
تعیین اهداف و مقاصد
تعیین ضرب‌الاجل
تفویض مسئولیت‌ها
اولویت‌بندی فعالیت‌ها بر اساس اهمیت آن‌ها
صرف زمان مناسب برای فعالیت مناسب
اگر شما هم در سازمانتان به مفهومی به‌نام مدیریت زمان نیاز دارید و نمی‌دانید برای دستیابی به آن باید چه کنید، برای رزرو وقت برای مشاوره کسب‌وکار و همچنین مشاوره کوچینگ می‌توانید با کارشناسان دیباگ در ارتباط باشید.

مدیریت زمان

چرا مدیریت زمان برای همه مشاغل مهم است؟
مهارت‌های مدیریت زمان کارکنان در سازمان باید قابل توجه باشد، به این معنی که تعادل خوبی بین زمان کار، زمان استراحت و زمان خانه پیدا می‌کنند. کارمندانی که زمان خودشان را کنترل می‌کنند، مسئولیت کار خود را بر عهده دارند. همه دوست دارند احساس خوبی در کاری که انجام می‌دهند، داشته باشند. تنها در این صورت است که از رضایت شغلی لذت خواهید برد و شغلی موفق خواهید داشت.باید بگوییم که مدیریت زمان تمام جنبه‌های زندگی حرفه‌ای و خصوصی شما را بهبود می‌بخشد.

با مدیریت زمان خوب، در زمان کمتری کارهای بیشتری انجام خواهید داد. زمان موثر می‌تواند به شما در مقابله با فشار کاری سازمان کمک کند. کنترل فشار به معنای استرس کمتر و رضایت بیشتر از کار است. 

 بیشتر بخوانید...
مصاحبه خروج یا exit interview در سازمان چیست؟

ارزش برند چیست؟


اصول مدیریت زمان
چند اصول برای مدیرت زمان وجود دارد که در ادامه در مورد آن‌ها صحبت خواهیم کرد.

برنامه‌ریزی
اولین اصل از چند اصل مدیریت موثر زمان، برنامه‌ریزی است. برنامه‌ریزی مستلزم آن است که همه چیزهایی را که برای انجام دادن نیاز دارید، یادداشت کنید. این ممکن است نوشتن یک لیست کارها یا تکمیل یک الگوی برنامه‌ریزی باشد. اگر این مربوط به یک پروژه بود، باید تکالیف فردی را که باید تکمیل کنید تا بتوانید آن پروژه را تا پایان کامل انجام دهید، درک کنید.

مدیریت زمان

درچنین مواقعی باید فقط روی این تمرکز کنید که کارهایتان را از ذهنتان خارج کنید و روی کاغذ یا چیزی الکترونیکی بردارید. ابزار مدیریت وظایف Odoo روشی واقعاً مفید برای انجام این کار هستند. هنگامی که تمام وظایف خود را نوشتید، ببیند که می‌توانید وظایف خودتان را به امور کوچک‌تر تقسیم کنید. 

اولویت‌بندی
دومین اصل اولویت بندی است. پس از تکمیل مرحله برنامه‌ریزی، آن وظایف باید اولویت بندی شوند. 

شما باید اولویت بندی خود را ابتدا بر اساس اهمیت کار موردنظر قرار دهید؛ اینکه چقدر کار مهم است و چقدر تکمیل شده است. شما باید ارزش و پیامد را بر اساس سازمان خود قرار دهید، نه بر اساس شخص شما.

سازماندهی
سومین اصل، سازماندهی است. اینجاست که ما شروع به درک ابزارها و منابعی می‌کنیم که مطمئن شوید می‌توانید برنامه یا برنامه خود را تا اتمام آن ببینید. برای کمک به سازماندهی می‌توانید تعدادی سوال از خود بپرسید:

به چه فناوری نیاز دارم؟
چه برنامه‌هایی نیاز دارم؟
به چه افرادی نیاز دارم؟
به چه پشتیبانی نیاز دارم؟
به چه کمک و راهنمایی نیاز دارم؟
چه تصمیماتی باید توسط افراد دیگر در سازمان گرفته شود؟
ما باید درک کنیم که چگونه چیزهای دیگر و افراد دیگر می‌توانند بر توانایی ما برای انجام کارها تأثیر بگذارند. قبل از اینکه در لیست یا پروژه خود با مشکل مواجه شویم، باید در ابتدا به همه این موارد فکر کنیم.

مدیریت زمان در سازمان

تفویض اختیار
یکی دیگر از اصول مدیریت زمان در سازمان، تفویض اختیار است. در اینجا، متوجه می‌شویم که کدام وظایف را می‌توانیم به شخص دیگری بسپاریم تا تکمیل شود.

بنابراین. هنگامی که 4 مرحله اول را کامل کردیم، می‌توانیم به این فکر کنیم که چه وظایفی را می‌توانیم محول کنیم. اگر تشخیص می‌دهید که نمی‌توانید همه چیز را به تنهایی انجام دهید، باید تفویض اختیار کنید. همچنین در مواقعی که به تخصص یا کمک خارجی نیاز دارید، باید تفویض اختیار کنید.

اینجاست که تفویض اختیار وارد می‌شود؛ یعنی هنر انتقال مسئولیت از شما به شخص دیگری برای تکمیل آن وظایف. تفویض اختیار به خودی خود یک مهارت یا هنر است و نیاز به آینده نگری و برنامه‌ریزی دارد.

فواید مدیریت زمان
هر کار یک بازه زمانی دارد و با جدول زمانی موجود شما مطابقت دارد. اگر به‌عنوان مدیر در یک سازمان نمی‌توانید برای انجام کارهایتان مدیریت داشته باشید، زمان آن رسیده که مهارت‌ها و عادات لازم را توسعه دهید.

مدیریت زمان در سازمان چیزی فراتر از این است که فکر کنید، "من 30 دقیقه را برای این کار صرف می‌کنم، سپس می‌روم یک کار سرگرم‌کننده انجام دهم". بلکه در مورد بررسی میزان زمانی است که برای هر پروژه در دسترس دارید و سپس برنامه‌ریزی وظایف مهم خود را بر اساس محدودیت‌های زمانی واقعی خود انجام می‌دهید.

مهارت‌های مدیریت زمان در طول زمان با تمرین آن‌ها توسعه می‌یابد. این موضوع شامل شهود و یادگیری از دنیای واقعی است: آیا آن جلسه واقعا فقط یک ساعت طول می‌کشد، حتی اگر دفعه قبل دو ساعت طول کشید؟ بهتر است این احتمال را در نظر بگیرید، در غیر این صورت برای کار بعدی وقت کم می‌آورید.

ابزارهای زیادی وجود دارد که به شما کمک می‌کند زمان خود را به طور موثر مدیریت کنید، ساده‌ترین آن‌ها استفاده از یک تقویم است. اما ما اکنون در قرن بیست و یکم هستیم و بهترین راه برای حفظ وقت خود استفاده از فناوری است. وب‌سایت‌های مختلفی در این زمینه هستند که به شرکت‌ها و مشتریان در مدیریت رزرو کمک می‌کنند. در اصل شما با مدیرت زمان در سازمان، عملکرد بهتری در محل کار، کارهای تکمیل‌شده‌تر و دستیابی بیشتر به اهداف و جاه‌طلبی‌های خود خواهید دید. وقتی به مدیریت موثر زمان پایبند باشید، دیگر افکار آزاردهنده، احساس گناه یا نگرانی در زمان تفریح و استراحت نخواهید داشت. باید این را هم اضافه کنیم که مدیریت زمان کیفیت زندگی شما را بهبود می‌بخشد.

مدیریت زمان در سازمان

مزایای مدیریت زمان برای مشاغل کوچک و کارکنان 
برخی از مزایای مدیریت زمان برای مشاغل را توضیح می‌دهیم.

شما کار را به موقع تحویل می‌دهید
تعیین ضرب الاجل به شما کمک می‌کند تا کار خودتان را به موقع انجام دهید. قبل از اینکه به کارهای بعدی بروید، حجم کاری‌تان را به کارهای کوچکتر تقسیم کنید تا بتوانید در بهرین زمان ممکن آن را تمام کنید.

 بیشتر بخوانید...
معرفی 12 ابزار دیجیتال مارکتینگ

استراتژی محتوا چیست؟


تلاش کمتری لازم است
زمان می‌گذرد و شما طبق روال عادی به همه کارهایتان می‌رسید، به‌خاطر اینکه که شما روی کارهایی که در دست دارید، متمرکز و کارآمد بودید، بنابراین؛ لازم نیست که بخواهید خیلی تلاش کنید و خودتان را اذیت کنید.  نرم افزار مدیریت سازمان میتواند در ارتقا و بهبود سازمان بصورت یکپارچه اصولی و عالی عمل کند.

باعث بهبود کیفیت کارشما می‌شود
با مدیرت زمان در سازمان، اولویت‌های شما مشخص و تمرکز شما بالاتر است. شما قبل از انجام هرکاری، دقت و توجه لازم را دارید؛ زیرا می‌دانید چه کاری باید انجام شود.

سطح استرس شما را کاهش می‌دهد
مشکلات خودساخته باعث اصطکاک زیادی می‌شود. قرار ملاقات‌ها یا ضرب الاجل‌های از دست رفته می‌تواند ویرانگر باشد و منجر به روزهای کاری پر استرس و بهره‌وری کلی کمتر شود. با مدیریت زمان خوب، می‌توانید از این مشکلات جلوگیری کنید.

مدیریت زمان در سازمان

منجر به تصمیم‌گیری بهتر می‌شود
اکنون می‌توانید به راحتی تصمیم بگیرید؛ زیرا به خودتان زمان کافی برای فکر کردن در مورد آن‌ها داده‌اید. 

وقت آزاد بیشتری دارید
با مدیرت زمان در سازمان وقت آزاد بیشتری برای تفریح و استراحت دارید، شما نیازی ندارید کارهای ناتمام خود را به خانه ببرید. شما از زمان موجود در محل کار استفاده کردید و همه چیز را قبل از خروج از سیستم و ترک دفتر به پایان رساندید.با به کارگیری این مهارت‌های مدیریت زمان کارهای بیشتری انجام دهید.

می‌توانیداهداف تعیین کنید
منظور ما یک هدف کلی نیست. رشد کسب و کار یا عملکرد بهتر در دفتر اهداف قابل تحسین است. اما تعیین اهداف کوچک مشخص راه را به همه اینها می‌رساند. با اهداف روزانه شروع کنید و بعدها که کمی توانستید مدیریت زمان را درک کنید، می‌توانید حتی اهداف بلند مدت برای خودتان تعیین کنید.

سخن پایانی

مدیریت زمان بر برنامه‌ریزی دقیق روزانه برای انجام کارهاست. تصمیم بگیرید که چه زمانی قرار است کاری را انجام دهید. به جای سخت‌تر کار کرردن، هوشمندانه‌تر کار کنید. با پیروی از یک برنامه مشخص با نظم منطقی، کارها به آسانی انجام می‌شود.. مدیریت زمان برای دستیابی به اهداف ضروری است زیرا افراد را قادر می‌سازد تا بار کاری خود را اولویت بندی کرده و زمان خود را به طور موثر مدیریت کنند. افراد می‌توانند بر روی حیاتی‌ترین وظایف تمرکز کنند و با مدیریت خوب زمان خود به طور موثر در جهت رسیدن به اهداف خود کار کنند. 

با توانمند ساختن افراد برای اجرای سریع و موثر مشاغل خود، مدیریت زمان خوب می‌تواند بهره وری را افزایش دهد. با وجود این موارد گفته شده اگر بازهم سوالی در مورد مدیریت زمان در سازمان دارید و احساس می‌کنید در این مورد نیاز به مشاوره و راهنمایی کارشناسان ما دارید، می‌توانید با ما تماس بگیرید. همچنین در کنار این خدمات سعی داریم با فروش و دراختیار داشتن نرم افزار Odoo ERP باعث هماهنگی و داینامیک‌شدن کسب‌وکارهای شما شوید.

منبع:

https://dybug.ir/blog/business-coaching-2/time-management-50

طرز تهیه سوپ لذیذ ترخون + طرز تهیه آش ترخون

سوپ ترخون از جمله پیش‌غذاهای خوشمزه‌ای است که خوردن آن را در تمامی فصول سال و به‌خصوص در ماه رمضان توصیه می‌کنیم. اصلی‌ترین مواد تشکیل‌دهنده این سوپ، ترخون و گندم بوده و طرز تهیه آن نیز بسیار ساده است. در این مطلب از وب‌سایت بانک طعم قصد داریم روش طبخ سوپ و آش ترخون را به شما عزیزان آموزش دهیم؛ پس در صورتی که تمایل دارید طعم این پیش‌غذای لذیذ را بچشید تا انتهای این مطلب همراهمان باشید. برای حفظ سلامتی خود و دیگران، لطفا خرید اورگانو و خرید اورگانو عمده را از جایی مطمئن انجام دهید.

 مواد لازم برای تهیه سوپ ترخون و گندم 
مواد مورد نیاز برای طبخ این سوپ بدین شرح است:

3 لیوان آب گوشت
90 گرم گندم
2 عدد هویج
3 قاشق غذاخوری گشنیز خورد شده
1 قاشق غذاخوری ترخون خورد شده
نمک و فلفل به مقدار لازم
مراحل تهیه سوپ ترخون و گندم 
در ادامه، طرز تهیه سوپ ترخون ترکیه را به ترتیب برایتان آورده‌ایم:

مرحله اول

در ابتدا آب گوشت را داخل قابلمه ریخته و گندم را نیز به آن اضافه نمایید و شعله را ملایم کنید تا گندم نرم شده و بپزد. توصیه می‌کنیم که حتماً گندم را از یک روز قبل خیس کنید تا سریع‌تر پخته شود؛ همچنین در طول مدت پخت گندم، بایستی در قابلمه را نیمه‌باز بگذارید تا سوپ سر نرود.

آش ترخون

 بیشتر بخوانید...
طرز تهیه ژامبون مرغ خانگی

طرز تهیه شوید پلو خوشمزه

آموزش طرز تهیه خوراک لوبیا قرمز

به دنبال یک غذای خوشمزه و دلچسب با لوبیا قرمز هستید؟ در این مقاله چند دستورالعمل تهیه خوراک لوبیا قرمز را گردآوری کرده‌ایم تا بتوانید از این غذای لذیذ و فوق العاده استفاده کنید. در این دستورهای پخت از انواع ادویه‌های مختلف و ارگانیک، برنج، گوشت، مرغ و یا قارچ برای طعم دادن به لوبیا قرمز استفاده شده است. با ما همراه باشید تا همه چیز را در مورد این غذای خوش طعم، از جمله نکاتی در مورد انتخاب بهترین لوبیا و اینکه در کنار آن چه چیزی سرو کنید، بیاموزید. برای حفظ سلامتی خود و دیگران، لطفا خرید رزماری و خرید رزماری عمده را از جایی مطمئن انجام دهید.

طرز تهیه خوراک لوبیا قرمز
همان طور که گفتیم خوراک لوبیا قرمز یک غذای خوشمزه و مقوی است که می‌توانید در منزل آن را به راحتی تهیه کنید. برای پخت خوراک لوبیا قرمز ساده به لوبیا قرمز، پیاز، رب گوجه فرنگی، سیب زمینی، روغن، فلفل، نمک، زردچوبه و ادویه‌های دلخواهتان نیاز دارید. در ادامه همراه ما باشید تا طرز تهیه خوراک لوبیا قرمز را که غذایی سبک و مقوی است و برای وعده شام می‌توانید آن را تهیه کنید، بیان کنیم.

مواد لازم برای تهیه خوراک لوبیا قرمز 
پیاز متوسط : یک عدد
لوبیا قرمز : دو پیمانه
رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
سیب زمینی متوسط : یک عدد
نمک : به میزان لازم
فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
روغن : دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه خوراک لوبیا قرمز
برای پخت این غذا لازم است از چند ساعت قبل لوبیا قرمز را در آب سرد خیس کنید و آب آن را چند بار عوض کنید تا نفخ لوبیا گرفته شود. سپس آب لوبیا را دور بریزید و با مقداری آب آن را داخل قابلمه بریزید تا نیم پز شوند. سپس سیب زمینی نگینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید. 
در مرحله بعدی پس از پخت لوبیا و سیب زمینی پیاز نگینی خرد شده را درون روغن تفت دهید و بعد از طلایی شدن پیاز، رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و کمی رب را تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. پس از آن ادویه‌ها را به پیاز و رب اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن، مواد را به خوراک لوبیا قرمز پخته شده اضافه کنید و بگذارید خوراک لوبیا روی حرارت کم به خوبی جا بیفتد. می‌توانید برای خوش‌طعم کردن غذا در دقایق آخر پخت کمی آب لیمو ترش به آن اضافه کنید.

نکات طلایی در طرز تهیه خوراک لوبیا قرمز بدون گوشت
1. اگر رب و پیاز را در مرحله ابتدایی به خوراک لوبیا قرمز اضافه کنید، خوراک شما لعاب نخواهد داد.
2. اگر می‌خواهید خوراک لوبیا قرمزتان خوشرنگ شود، کافیست در اواخر پخت کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید.
3. اضافه کردن سیب زمینی به خوراک لوبیا به ذائقه‌تان بستگی دارد. حتی می‌توانید سیب زمینی را به صورت درسته داخل خوراک بیندازید و پس از پخته شدن آن را له کنید. 

روش تهیه خوراک لوبیا قرمز

طرز تهیه خوراک لوبیا قرمز با گوشت
خوراک لوبیا قرمز را می‌توانید با گوشت قرمز نیز تهیه کنید. اگر به دنبال تنوع در این غذای خوشمزه و لذیذ هستید، می‌توانید گوشت قرمز را به دستور پخت آن اضافه کنید تا یک غذای کامل و مقوی داشته باشید. در ادامه همراه ما باشید تا طرز تهیه خوراک لوبیا قرمز با گوشت را که بسیار خوشمزه، آسان و محبوب است را بیان کنیم.
مواد لازم:
لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی: 400 گرم
گوشت: 200 گرم
آرد: یک قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: یک عدد
روغن یا کره: 50 گرم
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
زردچوبه: نصف قاشق مرباخوری
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق مرباخوری
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
نمک: به میزان کافی

 بیشتر بخوانید...
طرز تهیه عدسی خوشمزه + 11 خاصیت بی نظیر عدس

خواص غذایی باقلا سبز چیست؟


آموزش تهیه خوراک لوبیا قرمز با گوشت
در اولین مرحله باید لوبیا‌ها را چند ساعت قبل در آب سرد خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ لوبیاها از بین برود. سپس دو برابر لوبیاها، به آن آب اضافه کنید و بگذارید به آرامی لوبیاها بپزند. 
در این فاصله پیاز را نگینی خرد کنید و با روغن و کره درون قابلمه‌ای مناسب تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود. سپس گوشت خرد شده و ادویه‌ها را درون قابلمه بریزید و آنها را نیز تفت دهید. سپس مقدار کافی آب را برای پخت گوشت به آن ا ضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا گوشت به خوبی بپزد. بعد از پخته شدن گوشت آن را به خوراک لوبیا قرمز اضافه کنید. 
سپس آرد الک شده را با یک چهارم آب مخلوط کنید و به خوراک لوبیا اضافه کنید. در آخر نیز روغن زیتون، رب گوجه فرنگی و آب لیمو را به خوراک لوبیا قرمز اضافه کنید و بگذارید خوراک لوبیا کاملا بپزد و به اصطلاح جا بیفتد.

طرز تهیه خوراک لوبیا قرمز

طرز تهیه خوراک لوبیا قرمز با ادویه های مختلف
برای تهیه خوراک لوبیا قرمز دستورپخت‌های مختلفی وجود دارند و می‌توانید دستور پخت مطابق با ذائقه‌تان را در این مقاله پیدا کنید و مطابق با آن خوراک لوبیا قرمز مورد علاقه‌تان را تهیه کنید. تنها نکته مهم در پخت خوراک لوبیا، خرید لوبیا قرمز و خرید ادویه‌های ارگانیک است که می‌توانید از فروشگاه بانک طعم، آن را انجام دهید. 
مواد لازم برای تهیه خوراک لوبیا و سبزیجات
لوبیا قرمز: یک فنجان
روغن زیتون: یک قاشق غذا خوری
پیاز بزرگ: یک عدد
فلفل دلمه‌ای سبز متوسط: یک عدد
ساقه کرفس خرد شده: 2 عدد
سیر خرد شده: 2 قاضق غذا خوری
آب: 6 لیوان
برگ بو: 2 عدد
جعفری خشک: یک قاشق غذا خوری
آویشن خشک: یک قاشق چایخوری
ادویه خوراک لوبیا: یک قاشق چایخوری
فلفل، زردچوبه و نمک: به مقدار لازم 
برنج: 2 فنجان

طرز تهیه خوراک لوبیا و سبزیجات
ابتدا لوبیا‌ها را چند ساعت قبل از پخت و یا از شب قبل خیس کنید تا نفخ آنها گرفته شود. سپس آب آن را دور بریزید و لوبیا‌ها را همراه آب درون قابلمه بریزید تا به آرامی پخته شوند. سبزیجات را خرد کنید. پیاز را درون روغن کمی تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود و کمی سبک شود. سپس فلفل دلمه‌ای، سیر و کرفس را به آن اضافه کنید. در نهایت نیز برگ بو و سایر ادویه‌ها را به آن اضافه کنید و مخلوط را درون خوراک لوبیا بریزید. حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت دو یا سه ساعت، خوارک لوبیا به خوبی پخته شود. در این مدت برنج را دم کنید و کنار بگذارید. بعد از پخته شدن لوبیا، آن را روی برنج بریزید و میل کنید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.

خوراک لوبیا قرمز و سبزیجات

طرز تهیه خوراک لوبیا قرمز با قارچ
طرز تهیه خوراک لوبیا قرمز و قارچ، یک وعده غذایی پر از طعم است که با مواد ساده و ارزان تهیه شده است. این غذای فوق العاده با کمک قارچ‌های صدفی تهیه شده است و به این غذا طعمی عالی و بافت گوشتی رضایت بخشی را می‌بخشد. معمولا در دستور پخت گیاهی خوراک لوبیا قرمز از هیچ گوشتی استفاده نمی‌شود. اما شما می‌توانید با اضافه کردن قارچ به این دستور پخت، بافتی گوشتی به آن ببخشید. 
مواد لازم برای تهیه لوبیا قرمز و برنج وگان آسان و خوش طعم. یک غذای گیاهی مقوی!
قارچ صدفی خرد شده: 400 گرم 
سس سویا: 5 قاشق غذاخوری 
سرکه قرمز: 2 قاشق غذا خوری
شکر: 2 قاشق چایخوری 
پاپریکا: 1 قاشق چایخوری 
روغن: 1 قاشق غذاخوری 
پیاز : 1 عدد ریز خرد شده
فلفل سبز: 1 عدد ریز خرد شده
ساقه کرفس: 2 عدد خرد شده
سیر: 3 حبه خرد شده
آویشن خشک: 1 قاشق چایخوری
برگ بو: 2 عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
در ابتدا لوبیا قرمز را با مقداری آب کافی و نمک از یک شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود. قارچ را به همراه سس سویا، سرکه، شکر درون یک کیسه پلاستیکی بریزید تا به خوبی طعم دار شود و هر از گاهی کیسه را برگردانید.
درون یک قابلمه مناسب روغن بریزید و پیاز را درون روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس فلفل سبز، کرفس و سیر را به آن اضافه کنید و تفت بدهید تا نرم شود. آویشن، پاپریکا، فلفل و ادویه‌های دلخواهتان را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن آزاد شود. می‌توانید ادویه‌های تازه و ارگانیک را از بانک طعم خریداری کنید و در این غذا استفاده کنید. زیرا ادویه‌ها نقش مهمی در خوش طعم و عطر شدن این غذا دارند. سپس مقداری آب به قابلمه اضافه کنید و لوبیا ها را نیز درون قابلمه بریزید و بگذارید به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید. 
سپس درون یک تابه روغن بریزید و بگذارید روغن گرم شود سپس قارچ‌ها را به روغن اضافه کنید. قارچ‌ها را به خوبی سرخ کنید تا طلایی و کمی ترد شوند. سپس حرارت را خاموش کنید. 
بعد از حدود یک ساعت و 15 دقیقه تا یک ساعت و نیم پخت، لوبیاها باید نرم شوند و سس آن کم شده و غلیظ شوند. سس نیز با سرد شدن کمی بیشتر غلیظ می‌شود، اما اگر می‌خواهید غذایتان غلیظ‌تر و خامه‌‌ای‌تر شود، می‌توانید چند قاشق غذاخوری از لوبیا را له کنید و در خورش هم بزنید. قارچ ها، سرکه قرمز و نمک را به مزه اضافه کنید. می‌توانید این خورش را به تنهایی یا همراه با نان یا برنج سرو کنید.

 بیشتر بخوانید...
6 راه طرز تهیه ذرت مکزیکی

طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه چگونه است؟


طرز تهیه خوراک لوبیا قرمز با مرغ
یکی دیگر از روش‌های پخت خوراک لوبیا قرمز، پخت آن با مرغ است. برای تهیه این غذا به مواد زیر نیاز دارید.
لوبیا قرمز:250 گرم
سینه مرغ خرد شده : 8 تا 10 تکه
پیاز بزرگ: 3 عدد خلالی درشت
پودر آویشن یا ارگانو :یک چهارم قاشق چای خوری
رزماری تازه خرد شده: یک قاشق چای خوری سرپر
جوزهندی رنده شده :نوک قاشق چای خوری
خامه:2/3 پیمانه
فلفل قرمز: یک قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
رزماری یا گشنیز برای تزیین: چند شاخه

خوراک لوبیا قرمز با مرغ

طرز تهیه خوراک مرغ و لوبیا قرمز بلغاری
در ابتدا لوبیاها را از شب قبل در آب و نمک خیس کنید و چندین بار آب آن را تعویض کنید تا نفخ آن برطرف شود. سپس آب لوبیا را دور بریزید و با مقداری آب بگذارید بپزد. سپس مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید. درون یک کاسه، فلفل قرمز و خامه را مخلوط کنید و مرغ‌ها را درون کاسه بریزید و خوب هم بزنید تا مرغ به مواد آغشته گردد. سپس سرکه، جوز هندی، آویشن و رزماری را به آن اضافه کنید. 
درون یک قالب یا ظرف مناسب را چرب کنید و نصف پیازهایی که خلالی کرده‌اید را درون آن بچینید. سپس نصف لوبیاهای پخته شده را روی پیازها بریزید. نیمه دیگر پیازها را روی لوبیا‌ها بریزید و باقی لوبیا را نیز روی آن بریزید. در انتها نیز مرغ‌های خامه‌ای را روی لایه‌های لوبیا بریزید و آن را با یک فویل بپوشانید و درون فر با دمای 180 درجه برای یک ساعت و نیم قرار دهید. 
 
برای برشته شدن مرغ‌ها در 15 دقیقه آخر پخت، قالب را از فر در بیاورید و فویل آن را بردارید و سپس درون فر قرار دهید. این غذا را می‌توانید با شاخه‌های رزماری یا گشنیز تزیین کنید و سرو کنید.

سخن آخر
در این مقاله سعی کردیم روش‌های مختلف پخت لوبیا قرمز را بیان کنیم. خوراک لوبیا قرمز از جمله غذاهای ساده و مقوی است که طعم بسیار عالی دارد و می‌توانید با خرید حبوبات و خرید ادویه ارگانیک این غذای خوشمزه را تهیه کنید. برای خرید لوبیا قرمز و یا خرید عمده لوبیا قرمز سری به فروشگاه ما بزنید.

منبع:

https://tastebank.net/blog/recipes-4/preparation-of-red-bean-feed-202

طرز تهیه خورش چغاله بادام خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه خورش چغاله بادام یکی از دستور پخت ها و رسپی های پرطرفدار در فصل بهار است. پای چغاله بادام تنها در فصل بهار به بازار باز می شود و همزمان با رسیدن چغاله بادام، خورش چغاله بادام و ترشی چغاله بادام نیز مورد توجه قرار می گیرد. برخی از افراد چغاله بادام را فریز می کنند تا بتوانند در فصول دیگر نیز از آن استفاده کنند. البته خورش چاغاله بادام برای همه افراد شناخته شده نیست ولی پیشنهاد می کنیم حتما یکبار آن را بپزید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. خورش چغاله بادام را می توان با گوشت و مرغ و حتی به صورت گیاهی نیز پخت. می توانید به خورش چغاله بادام رب گوجه یا گوجه سبز بزنید. در هر صورت در این مقاله تصمیم گرفتیم ۲ روش برای نحوه پختن و درست کردن خورش چغاله بادام یا همان چاقاله بادام را به شما آموزش دهیم و در انتها برخی از خواص چغاله بادام را بیان کنیم. با ما همراه باشید. برای حفظ سلامتی خود و دیگران، لطفا خرید سبزی قرمه سبزی و خرید سبزی قرمه سبزی عمده را از جایی مطمئن انجام دهید.

طرز تهیه خورشت چاقاله بادام با سبزی خوشمزه و مجلسی
برای پختن این غذا حدود ۹۰ دقیقه زمان لازم است. همچنین زمان آماده سازی مواد آن نیز حدود ۲ ساعت زمان می برد. هر قاشق غذا خوری از این خورش، ۴۵ کالری دارد. در ادامه طرز تهیه و مواد لازم را مشاهده می کنید.

خورشت چاقاله بادام

مواد لازم برای تهیه خورش چغاله بادام با گوشت گوسفندی
گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم
چغاله بادام: ۳۰۰ گرم
نعنا ساطوری و خرد شده: ۵۰ گرم
جعفری ساطوری و خرد شده: ۲۰۰ گرم
پیاز: یک عدد متوسط
آبغوره: ۲ قاشق غذا خوری
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
 بیشتر بخوانید...
خواص لوبیا قرمز از لاغری تا بدنسازی

طرز تهیه کاسه کباب اردبیلی در فر و منقل


به‌جز این روش چغاله بادام را بدون سبزی با رب گوجه فرنگی نیز درست می کنند. اما در این روش پخت، چغاله بادام را با استفاده از سبزی درست می شود. ابتدا از شب قبل چغاله بادام را خیس کنید. گوشت را با پیاز بپزید. سپس چغاله بادام را به گوشت اضافه کنید و سبزی های ساطوری شده را نیز به مواد اضافه نمایید. در ادامه مرحله به مرحله نحوه پختن خورش چغاله بادام را بیان می کنیم.

مرحله اول: خیس کردن چغاله بادام

اولین کاری که برای درست کردن و طرز تهیه خورش چغاله بادام خوشمزه باید انجام دهید، شستن چغاله بادام است. چغاله بادام ها را به خوبی بشویید و چوب بالای آن ها را بکنید و سپس از شب قبل یا حداقل دو ساعت قبل از پخت، آنها را در آب خیس کنید تا کمی نرم شوند.

مرحله دوم: خرد کردن و خیس کردن پیاز

پوست پیاز را بکنید و آن را به شکل نگینی یا خلالی خرد کنید. سپس یک قابلمه متوسط روی حرارت گاز بگذارید و مقداری روغن درون آن بریزید. بعد از اینکه روغن داغ شد، پیاز خرد شده و یا خلالی شده را درون قابلمه بریزید و با حرارت ملایم تفت دهید. تا جایی تفت دادن را ادامه دهید که پیاز ها سبک و طلایی شوند. سپس زردچوبه و فلفل سیاه را درون قابلمه بریزید و با پیازها تفت دهید تا پیاز خوشرنگ شود و طعم خامی آن گرفته شود.

مرحله سوم: گوشت را سرخ کنید

گوشت را بشویید و به اندازه گوشت قورمه به شکل مکعبی خرد کنید. سپس گوشت را به پیاز داغ درون قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و خوب تفت بخورد. دقت داشته باشید شعله اجاق باید ملایم باشد تا پیاز ها نسوزند.

مرحله چهارم: افزودن چغاله بادام

بعد از سرخ شدن گوشت، نوبت اضافه کردن چغاله بادام هایی است که آبکشی کرده اید. چغاله بادام را به قطعات کوچک خرد کنید. البته می توانید چغاله بادام را به شکل درسته و سالم درون خورش بریزید. بعد از اضافه کردن چغاله بادام اجازه دهید چغاله ها کمی با گوشت و پیاز تفت بخورند.

مرحله پنجم: پختن چغاله و گوشت

در این مرحله باید نعناع و جعفری را تمیز کنید و بشویید و پس از اینکه خشک شد آنها را به صورت ساطوری ریز خرد کنید و به اندازه ای که سبزی قورمه سبزی در آورید. پس از آن سبزی ها را درون یک تابه با کمی روغن تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود و رنگ آن نیز تیره تر گردد. بعد از سرخ شدن چغاله و گوشت و نرم تر شدن آنها، سبزی ها را به قابلمه اضافه کنید. سپس ۲ یا ۳ لیوان فرانسوی دسته دار آب جوش درون قابلمه بریزید و درب قابلمه را ببندید. پس از اینکه خورش به جوش آمد، حرارت را کم کنید و یک ساعت به خورش زمان بدهید تا به آرامی بپزد و نرم شود.

مرحله ششم: اضافه کردن چاشنی ها و سرو خورش

پس از آنکه خورش با حرارت ملایم پخت و خوب جا افتاد و روغن انداخت؛ می توانید آبغوره را نیز به خورش اضافه کنید. در واقع باید در ۱۵ دقیقه انتهایی پخت، آبغوره را به خورش اضافه کنید. پس از آن نمک غذا را نیز بسته به ذائقه تان تنظیم کنید. زمانی که خورش طعم چاشنی ها را به خود گرفت می توانید زیر خورش را خاموش کنید و خورش را در ظرف دلخواهتان سرو کنید و در کنار پلو سرو نمایید. این روش یکی از بهترین طرز تهیه خورش چغاله است که می‌توانید از آن استفاده کنید.

چاغاله

طرز تهیه خورش چغاله بادام با لپه و بدون سبزی
خورش چغاله بادام را همچنین می توانید با لپه و بدون سبزی نیز بپزید. این روش حدودا سه ساعت زمان می برد. با ما همراه باشید تا نحوه درست کردن و طرز تهیه خورش چغاله بادام با مرغ را به شما آموزش دهیم.

سینه مرغ: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد متوسط
لپه: دو سوم لیوان دسته دار فرانسوی
چغاله بادام: ۳۰۰ گرم
آبلیمو یا آبغوره: ۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذا خوری
زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و روغن: به مقدار لازم
 بیشتر بخوانید...
طرز تهیه استیک گوشت حرفه ای به روش رستورانی

طعم بی نظیر دارچین در قورمه سبزی


برای تهیه خورش چغاله بادام با لپه، ابتدا باید از ۸ ساعت قبل لپه را خیس کنید. چغاله بادام را نیز ۲ ساعت جلوتر خیس کنید. در این روش مدت زمان پخت کمتر است چون مرغ به پخت کمتری نیاز دارد اما لازم است اجازه دهید لپه ها به خوبی بپزند. در ادامه روش پخت چاغاله بادام با مرغ را مرحله به مرحله بیان می کنیم.

مرحله اول: پختن مرغ

ابتدا پیاز را به شکل نگینی خرد کنید و سپس آن را درون قابلمه روغن بریزید تا سبک و طلایی شود. سپس تکه های مرغ را به پیاز و روغن اضافه کنید و کمی آن را تفت دهید. بعد از آنکه رنگ مرغ تغییر نمود می توانید رب گوجه فرنگی، زردچوبه و فلفل را نیز به مرغ ها بیافزایید. سپس کمی همه مواد را با هم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله دوم: افزودن لپه و چغاله بادام

در مرحله دوم از نحوه پختن و طرز تهیه خورش چغاله بادام با مرغ، لپه و چغاله بادام را آبکش کنید و سپس آنها را درون قابلمه بریزید. ۲ یا ۳ دقیقه همه مواد را تفت دهید. سپس ۲ لیوان آب جوش درون قابلمه بریزید. پس از آنکه به جوش آمد می توانید درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید.

مرحله سوم: چاشنی را اضافه و خورش را سرو کنید

در نهایت پس از ۴۰ دقیقه در آخرین مرحله باید آبلیمو یا آبغوره را اضافه کنید. پس از آن نیز با توجه به ذائقه تان نمک غذا را نیز تنظیم کنید. در آخر نیز اجازه بدهید خورش غلیظ شود و جا بیفتد و سپس خورش چغاله بادام و لپه را درون ظرف دلخواهتان سرو کنید.

خورش چغاله بادام

نکات کلیدی و فوت و فن های تهیه خورش چغاله بادام
به جای استفاده از نعنا و جعفری ساطوری شده می توانید از کرفس یا دیگر سبزی های دلخواهتان نیز استفاده کنید.
حتما قبل از استفاده سبزی ها را کمی تفت دهید تا بوی خامی آنها گرفته شود. البته لازم نیست سبزی ها را خیلی سرخ کنید.
از انواع گوشت در خورش چغاله بادام می توانید استفاده کنید. مانند گوشت گوسفند، مرغ، اردک، گوشت چرخ کرده، بوقلمون، کوفته قلقلی و…
اگر می خواهید خورش چغاله بادام با کوفته قلقلی بپزید. حتما کوفته قلقلی ها را قبل از ریختن در خورش در روغن تفت دهید و سپس درون قابلمه خورشت بریزید.
اگر می خواهید خورش چغاله بادام را با لپه درست کنید، سبزی را به خورش اضافه نکنید. در این صورت خورش چغاله بادام با لپه و بدون سبزی خوشمزه ای خواهید داشت.
رب آلوچه، رب انار و رب گوجه سبز را می توانید به جای رب گوجه فرنگی استفاده کنید.
آبر نارنج و آب لیمو هم چاشنی مناسبی برای این خورش به جای آبغوره هستند.
روش تهیه خورش چغاله بادام

مواد تشکیل دهنده خورش چغاله بادام چیست؟
انواع گوشت، چغاله بادام، پیاز، نعنا و جعفری و یا لپه از جمله مواد تشکیل دهنده این خورشت هستند. از ادویه ها و چاشنی های دلخواه نیز می توانید برای طعم دار کردن خورش استفاده کنید.

چغاله بادام را خرد کنیم یا درسته استفاده کنیم؟
اگر چغاله بادام ها کوچک بودند می توانید به صورت سالم آنها را درون خورش بریزید. اما اگر بزرگ و درشت هستند، بهتر است که آنها را خرد کنید. در این صورت زودتر می پزند. ولی حتما قبل از پخت چوب بالای آنها را جدا کنید تانحوه درست کردن و طرز تهیه خورش چغاله بادام به درستی انجام شود. 

فواید و خواص چغاله بادام چیست؟
چغاله بادام برای قلب مفید بوده و پوست آن دارای مقادیر زیادی از فلاونوئید و بیوفلاونوئید است که نوعی متابولیت ثانویه به شمار می روند و می توانند به بالا بردن قدرت آنتی اکسیدان ها در بدن کمک کنند. در تحقیقی همچنین ثابت شد که فلاونوئیدها با ویتامین e کار می کنند و از پارگی یا آسیب دیدن دیواره های سلول های خونی بدن پیشگیری می کنند. به همین دلیل با مصرف چغاله بادام می توان از بیماری های قلبی عروقی کشنده پیشگیری نمود.

چغاله بادام همچنین با کلسترول بد یا لیپوپروتئین مبارزه کرده و با استفاده مکرر و منظم از آن می توان سطح کلسترول را کنترل و تنظیم نمود. کمتر غذایی است که این چنین خاصیتی داشته باشد. در کنار این چغاله بادام دارای فسفر است که برای سلامت دندان ها و استخوان ها بسیار مفید است. چغاله بادام با تقویت دندان و لثه به محافظت از سلامت دهان و دندان می پردازد. چغاله بادام می تواند ترشح هورمون انسولین در بدن را افزایش دهد و سطح قند خون در بدن را تنظیم کند.

 بیشتر بخوانید...
از طرز تهیه خورش کاری مرغ تا خورش کاری تایلندی 

سرویس حبوبات شامل چه مواردی می شود؟


خورش چغاله بادام

چغاله بادام همچنین سرشار از آنتی اکسیدان بوده و قادر است سموم بدن را دفع نماید و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند. به همین دلیل مصرف چغاله بادام می تواند بیماری ها و عفونت ها را برطرف کند. زمانی که بحث حفظ تعادل PH مطرح می گردد، چغاله بادام می تواند یک درمان طبیعی در این موضوع باشد. سیستم کلی بدن گاهی می تواند به دلیل ترشح اسید معده و روده اسیدی شود و این موضوع ممکن است به مشکلات جدی تری منجر شود. زیرا بدن به قلیایی بودن تمایل بیشتری دارد. چغاله بادام یک پروتئین قلیایی محسوب می شود که قادر است به حفظ قلیایی بودن بدن کمک کند.

مصرف چغاله بادام یا خورش چغاله بادام همچنین می تواند برای سیستم عصبی ما نیز مفید باشد زیرا این ماده غذایی سرشار از مواد مغذی ضروری مانند ال کارتینین و ریبوفلاوین است. این عنصرها به تغذیه مناسب سلول های مغزی و عصبی کمک می کنند. به همین دلیل مصرف چغاله بادام در رژیم غذایی به شکل منظم سبب بهبود و تقویت عملکرد مغز و ذهن می گردد.

سخن آخر
در این مقاله سعی کردیم  روش پختن خورش چغاله بادام با سبزی، طرز تهیه خورش چغاله بادام بدون سبزی با لپه و طرز تهیه خورش چغاله بادام با مرغ را بیان کنیم. امیدواریم از این دستور پخت ها استفاده کنید و یک خورش چغاله بادام خوشمزه تهیه کنید. در ضمن برای خرید حبوبات می توانید از طریق همین سایت اقدام نمایید.

منبع:

https://tastebank.net/blog/recipes-4/making-stew-of-choghale-badam-146

طرز تهیه خورش کرفس با نعنا

خورش کرفس با نعنا، از جمله خورشت‌های خوشمزه و اصیل ایرانی است که ترکیب اصلی آن، کرفس، گوشت، نعنا و جعفری خورد شده می‌باشد. این خورش بسیار خوش طعم، در اغلب موارد با قورمه سبزی مقایسه می‌شود و به همین علت، اعضای خانواده قورمه سبزی را به خورشت کرفس ترجیح می‌دهند؛ همچنین برخی از افراد علاقه‌ای به استفاده از کرفس ندارند و ممکن است به مذاقشان خوش نیاید. اما مطمئن هستیم که اگر تنها یکبار با دستور پختی که در این مطلب از سایت بانک طعم آموزش می‌دهیم آن را طبخ و امتحان کنید، به آن علاقه‌مند خواهید شد؛ در ادامه مطلب همراهمان باشید. برای حفظ سلامتی خود و دیگران، لطفا خرید شنبلیله و خرید شنبلیله عمده را از جایی مطمئن انجام دهید.

مواد لازم برای تهیه خورش کرفس با نعنا
همان طور که گفته شد، اصلی‌ترین مواد لازم برای تهیه خورش کرفس، گوشت، نعنا و جعفری خورد شده و کرفس است. در نظر بگیرید به‌جای استفاده از نعنا تازه در این خورشت، می‌توان خورشت کرفس با نعنا خشک را نیز طبخ کرد. موارد نیاز برای تهیه خورش کرفس به شرح زیر است: 

250 گرم گوشت خورشتی (ترجیحاً چربی داشته باشد)
250 گرم کرفس خورد شده
200 گرم سبزی جعفری و نعنا خورد شده (50 گرم نعنا و 150 گرم جعفری)
1 عدد پیاز 
20 گرم کره
آبغوره به مقدار لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
مراحل تهیه خورش کرفس با نعنا و جعفری
در ابتدا باید پیاز را خورد و یا رنده کنیم؛ سپس آن را سرخ کرده تا طلایی شود و بعد زردچوبه را نیز به آن اضافه می‌کنیم.  

 بیشتر بخوانید...
خواص فوق العاده چای سبز برای لاغری چیست؟

طرز تهیه کباب برگ سلطانی در منزل


گوشت‌های خرد شده را به پیازداغ اضافه کرده و با شعله ملایم مواد را تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت‌ها عوض شود. در نظر داشته باشید که شعله گاز باید کم باشد؛ چرا که اگر حرارت زیاد باشد گوشت‌ها سفت می‌شوند.

خورش کرفس 

حال 2 تا 3 لیوان آب جوش را به مواد گوشت اضافه می‌کنیم تا گوشت کاملاً بپزد. در این زمان، در ظرفی دیگر سبزی  را با مقداری روغن تفت می‌دهیم. البته دقت داشته باشید که سبزی را زیاد سرخ نکنید؛ زیرا تلخ می‌شود.  

کرفس‌ها را با کمی کره تفت می‌دهیم. باید در نظر بگیرید که حرارت شعله بایستی کم باشد تا کرفس سفت و ناپز نشود.  

بعد از 1 تا 1 ساعت و نیم که گوشت‌ها نیم‌پز شدند، کرفس و سبزی را به آن اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا با هم قل بخورند و گوشت و کرفس کاملاً بپزند. شعله گاز بایستی ملایم باشد تا مواد خورشت مغزپخت شوند.  

پس از 1 ساعت احتمالاً گوشت و کرفس پخته شده‌اند؛ البته اگر نپخته باشند نیز باید زمان بیشتری صبر کنیم تا باهم بپزند. پس از پخت کامل کرفس و گوشت، به مواد خورشت نمک و فلفل و آبغوره اضافه می‌کنیم و باز هم مقداری زمان به خورشت می‌دهیم تا خوب قوام بیاید و آب آن کشیده شود و به‌اصطلاح جا بیفتد.  حال خورشت کرفس ما آماده سرو است. نوش‌جان

نکاتی برای بهترشدن طعم خورشت کرفس با نعنا
ممکن است برایتان سؤال پیش بیاید که برای غلیظ شدن خورش کرفس چه کنیم؟ در پاسخ باید بگوییم که استفاده از کرفس به‌تنهایی منجر می‌شود که این خورش آبکی باشد؛ بنابراین توصیه می‌کنیم که در این خورشت از ترکیب نعنا خشک و نعنای تازه استفاده کنید تا غلیظ و خوش‌رنگ شود.
نسبت نعنا به جعفری در خورشت کرفس یک به سه است. اگر نعنای بیشتری استفاده شود ممکن است باعث تلخی خورشت گردد.
تفت‌دادن کرفس با کره سبب می‌شود که کرفس خوش‌طعم‌تر شود.
هر چقدر میزان پیازداغ بیشتر باشد و بهتر سرخ شود، خورشت را خوش‌طعم‌تر می‌کند.
آبغوره را کم کم به غذا اضافه کرده و تست کنید تا خورشت بیش از اندازه ترش نشود.
خورش کرفس 

 طرز تهیه خورش کرفس با لوبیا
برخی از افراد تمایل دارند که در خورشت کرفس از لوبیا نیز استفاده کنند. مراحل طبخ خورش کرفس با لوبیا نیز شبیه دستور پخت آموزش داده شده در بخش‌های قبلی است. با این تفاوت که در مرحله اضافه کردن گوشت، باید لوبیای از قبل خیس‌خورده را نیز به مواد بیفزاییم و اجازه دهیم که با هم بپزند. برای تهیه لوبیا نیز می‌توانید به وب‌سایت فروشگاه اینترنتی بانک طعم مراجعه کرده و از لوبیای خوش‌طعم و ارگانیک برای تهیه خورش کرفس با نعنا و لوبیا استفاده کنید.

 بیشتر بخوانید...
خواص غذایی باقلا سبز چیست؟

طرز تهیه برنج کته و آبکش مجلسی و خوشمزه

سخن پایانی

همان گونه که متوجه شدید، در این مطلب طرز تهیه خورش کرفس با نعنا و لوبیا را برایتان آموزش دادیم و نکاتی برای بهترشدن طعم آن نیز بیان کردیم. متوجه شدید که خرید نعنا خشک و استفاده از آن می‌تواند تا حد زیادی طعم خورشت کرفس را بهتر کند و از تلخی خورشت نیز جلوگیری نماید. فروشگاه بانک طعم مفتخر است نعنا خشک را با بهترین کیفیت و قیمتی مناسب به شما عزیزان ارائه دهد تا از آن برای بهبود طعم و عطر غذای خود استفاده کرده و از خواص گیاه نعنا بهره ببرید؛ همچنین شما میتوانید اقدام به خرید نعنا خشک عمده از این فروشگاه کنید. از این که تا انتهای این مطلب از وب‌سایت بانک طعم همراه ما بودید، از شما سروران گرامی متشکریم.

منبع:

https://tastebank.net/blog/recipes-4/celery-stew-240