سوپ ترخون از جمله پیشغذاهای خوشمزهای است که خوردن آن را در تمامی فصول سال و بهخصوص در ماه رمضان توصیه میکنیم. اصلیترین مواد تشکیلدهنده این سوپ، ترخون و گندم بوده و طرز تهیه آن نیز بسیار ساده است. در این مطلب از وبسایت بانک طعم قصد داریم روش طبخ سوپ و آش ترخون را به شما عزیزان آموزش دهیم؛ پس در صورتی که تمایل دارید طعم این پیشغذای لذیذ را بچشید تا انتهای این مطلب همراهمان باشید. برای حفظ سلامتی خود و دیگران، لطفا خرید اورگانو و خرید اورگانو عمده را از جایی مطمئن انجام دهید.
مواد لازم برای تهیه سوپ ترخون و گندم
مواد مورد نیاز برای طبخ این سوپ بدین شرح است:
3 لیوان آب گوشت
90 گرم گندم
2 عدد هویج
3 قاشق غذاخوری گشنیز خورد شده
1 قاشق غذاخوری ترخون خورد شده
نمک و فلفل به مقدار لازم
مراحل تهیه سوپ ترخون و گندم
در ادامه، طرز تهیه سوپ ترخون ترکیه را به ترتیب برایتان آوردهایم:
مرحله اول
در ابتدا آب گوشت را داخل قابلمه ریخته و گندم را نیز به آن اضافه نمایید و شعله را ملایم کنید تا گندم نرم شده و بپزد. توصیه میکنیم که حتماً گندم را از یک روز قبل خیس کنید تا سریعتر پخته شود؛ همچنین در طول مدت پخت گندم، بایستی در قابلمه را نیمهباز بگذارید تا سوپ سر نرود.
آش ترخون
بیشتر بخوانید...
طرز تهیه ژامبون مرغ خانگی
طرز تهیه شوید پلو خوشمزه