در این قسمت، انواع سمعک از لحاظ ظاهری را دسته بندی می کنیم. لازم به ذکر است که تقسیم بندی زیر، از قدیمی ترین شکل تا جدیدترین آن است:
سمعک های جیبی قدیمی ترین نوع سمعک ها هستند که میکروفون و تقویت کننده ی صدای سمعک درون بسته ای خاص قرار دارد که درون جیب قرار می گیرد و این قسمت ها، از طریق یک سیم به سمعک وصل می شوند. استفاده از این نوع سمعک ها تقریباً منسوخ شده است. برایخرید سمعک در تهران اصل, از مراکز مطمئن تهیه خریداری کنید.
سمعک های عینکی هم که از نوع سمعک های قدیمی هستند، درون دسته ی عینک قرار می گیرند و معمولاً کارآمد نیستند.
این نوع سمعک ها، پشت گوش قرار می گیرند و به وسیله ی قالب به گوش متصل می شوند. سمعک های پشت گوشی دو دسته اند:
۱- سمعک های پشت گوشی معمولی که به قالب های مرسوم متصل می گردند و از لحاظ ظاهری کاملاً مشخص و قابل دید هستند.
۲- سمعک های پشت گوشی با رسیور داخل کانال که بسیار ریز و پرقدرتند و با قالبی نازک و ظریف به گوش متصل می شوند.
کلینیک تخصصی شنوایی و سمعک مرزداران یکی از معتبرترین مراکز ارزیابی شنوایی و تجویز سمعک است که مجهز به تجهیزات پیشرفته و مدرن و کادر درمانی مجرب می باشد. کلینیک مرزداران از معدود مراکز در سطح کشور با لابراتوار پیشرفته ی ساخت سمعک نامرئی IIC می باشد و خدمات خود را در شیفت عصر ارائه می کند. کلینیک سمعک مزرداران صداقت را سرلوحه ی خود قرار داده است و با ارائه ی خدماتی علمی جهت کمک به جامعه کم شنوا حداکثر تلاش خود را انجام می دهد. برای خرید سمعک در تهران اصل, از مراکز مطمئن تهیه خریداری کنید.
معمولاً کسانی که نمی خواهند سمعک شان قابل دید باشد، ترجیح می دهند از سمعک های داخل گوشی استفاده کنند. این سمعک ها وارد گوش خارجی می شوند و چهار نوع دارند:
معایب انواع سمعک نامرئی
منبع: