در سراسر جهان کمپانیهای بسیاری در صنعت ساخت سمعک مشغول میباشند و رقابتهای بسیاری در میان آنها برای ارائه بهترین کیفیت از سمعک وجود دارد. در این میان کمپانی ویدکس در دانمارک را میتوان به عنوان یه شرکت صاحب نام در ساخت سمعک های دیجیتال دانست. سمعک ویدکس در سال 1956 توسط خاندان توفلهم و وسترمن در دانمارک تاسیس گردید و در حال حاضر نیز توسط همین خاندان اداره میگردد.
ویدکس را میتوان به خاطر فرمول تجویزی و شیوه پردازشی منحصر به فردی که دارد، به عنوان یک سازنده صاحب نام در صنعت سمعک دانست. کمپانی ویدکس اولین بار در جهان موفق به ساخت سمعک های کاملا دیجیتال داخل گوشی با نام Senso گشت. این شرکت در حال حاضر در بیش از 150 کشور در سراسر جهان نمایندگانی برای توزیع محصولات و خدمات پس از فروش دارد. کمپانی ویدکس را با بیش از نیم قرن سابقه میتوان به عنوان پیشگامان طراحی و ساخت سمعک های دیجیتال در جهان معرفی کرد و در حال حاضر با بهرهگیری از تکنولوژی مدرن توانسته است گامی بزرگ در ساخت سمعک های هوشمند وایرلس بردارد و با ارائه محصولات نوین و خدمات ویژه، رضایت کاملی را توسط کاربران دریافت کند. برای آگاهی از سمعک ویدکس, به مراکز معتبر و تخصصی مراجعه کنید.
این کمپانی در سال 2018 با شرکت سیوانتوس طی یک قرارداد تصمیم به راهاندازی سومین تولید کننده بزرگ تجهیزات شنوایی به نام WS Audiology گرفتند؛ این شرکت تازه تاسیس فعالیت خود را از ابتدای ماه مارس سال 2019 آغاز کرد. تکنولوژی به کار گرفته در این شرکت، از ادغام کمپانی ویدکس و سیوانتوس میباشد. در این مطلب سعی داریم با بررسی سمعک ویدکس و انواع آن، اطلاعات کاملی را جهت انتخاب مناسبتر شما عزیزان فراهم کنیم. با ما همراه باشید.
سمعک ویدکس نیز مانند سایر کمپانیهای ساخت سمعک، از نظر پلتفرم، سطح تکنولوژی و طراحی دارای انواع مختلفی میباشد. میتوان انواع سمعک ویدکس را به لحاظ پلتفرم به دو نوع بی سیم و فاقد ویژگی وایرلس دستهبندی کرد. از انواع وایرلس سمعک ویدکس میتوان موارد زیر را اشاره کرد:
همچنین از انواع سمعک های ویدکس با پلتفرم فاقد ویژگی وایرلس نیز میتوان موارد زیر را عنوان کرد:
ویدکس محصولات خود را به لحاظ تکنولوژی به کار رفته در آنها نیز در 4 سطح Mid, Value, Basic و High end دستهبندی میکند و به منظور نشان دادن سطح تکنولوژی از اعداد استفاده میکند. در سمعک های با تکنولوژی High end از عدد 440، تکنولوژی Mid از عدد 330، تکنولوژی Value از عدد 220 و در تکنولوژی Basic از عدد 110 استفاده میشود. در محصولاتی که فاقد ویژگی وایرلس میباشند نیز از اعداد 3، 5 و 10 استفاده می کند. سمعک های ویدکس را میتوان با استفاده از نرم افزارهای تخصصی Compass و COMPASS GPS و البته توسط شنوایی شناس تنظیم کرد. برای آگاهی از سمعک ویدکس, به مراکز معتبر و تخصصی مراجعه کنید.
نامگذاری سمعکها نیز به لحاظ ظاهری متفاوت است. میتوان از اسامی سمعک ویدکس با قابلیت وایرلس به انواع زیر اشاره داشت:
همچنین سمعکهای فاقد قابلیت وایرلس بر اساس طراحی و شکل ظاهری به انواع زیر نامگذاری شدهاند:
قیمتگذاری در محصولات ویدکس بر اساس نوع سیستم پردازشی و سطح تکنولوژی به کار گرفته شده در آن تعیین میگردد. میتوان قیمت سمعک های این برند را در رنج حدودی 2.000.000 تا 10.000.000 تومان در نظر داشت. لازم به ذکر است که سمعک های وایرلس و با تکنولوژی High end دارای قیمت بیشتری میباشند. با این حال و با توجه به شرایط اقتصادی ناپایدار، همچنان امکان تغییر قیمتها از رنج یاد شده نیز میباشد.
منبع: