ترشی لوبیا سبز و هویج از ترشی های خوشمزه و متفاوتی است که به خاطر استفاده از لوبیا سبز و سبزیجات معطر، عطر و طعم خاصی دارد و پیشنهاد می شود یک بار آن را امتحان کنید. این ترشی را می توانید به راحتی در منزل درست کنید و در کنار انواع غذاها از خوردن آن لذت ببرید. در ادامه طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و هویج خیلی خوشمزه و مجلسی با سایت آشپزی هارنیکا همراه باشید.
طرز تهیه خیار شور خانگی ترد و خوشمزه با ماندگاری بالا
خیار شور نوعی خیار ترش و شور است که به عنوان ...
مواد لازم ترشی لوبیا سبز و هویج | |
---|---|
لوبیا سبز | 1 کیلو |
هویج | 3 عدد |
سیر | 5 حبه |
سرکه سفید | 6 لیوان |
نعنا خشک | 1 قاشق غذاخوری |
ریحان خشک | 1 قاشق غذاخوری |
شوید خشک | 1 قاشق غذاخوری |
سیاه دانه | 1 قاشق مرباخوری |
فلفل قرمز | 1 قاشق چای خوری |
زردچوبه | نصف قاشق مرباخوری |
نمک | به مقدار لازم |
تبلیغ
با اخذ نمایندگی فروش یکتانت، درآمد بیشتری کسب کنید!
ثبت نام کن
برای درست کردن ترشی لوبیا سبز و هویج، ابتدا لوبیا را پاک کرده و لوبیاهای خراب و زرد را دور می ریزیم. سعی کنید برای ترشی از لوبیای تازه و قلمی که به راحتی با دست نصف می شود، استفاده کنید. لوبیاهای سفت برای ترشی خوب نیست. برای حفظ سلامتی خود و دیگران، لطفا خرید شوید خشک و خرید شوید خشک عمده را از جایی مطمئن انجام دهید.
بعد از پاک کردن، آنها را با آب سرد می شوییم و در سبد یا روی پارچه تمیز می ریزیم و صبر می کنیم تا کامل خشک شوند.
طرز تهیه سیر ترشی خوشمزه و فوری با شیره انگور و خرما
سیر ترشی یکی از پرطرفدارترین ترشی های خوشمزه ...
بعد از خشک شدن، سر و ته لوبیاها را جدا کرده و آنها را به اندازه بند انگشت یا در اندازه های دلخواه خرد می کنیم و کنار می گذاریم. فقط آنها را زیاد ریز خرد نکنید، چون باعث می شود دانه های لوبیا داخل ترشی بریزد و شکل و ظاهر ترشی خوب نشود.
در ادامه هویج ها را هم پوست گرفته و بعد از شستن آنها را هم به شکل و اندازه لوبیا خرد می کنیم. سیرها را هم پوست گرفته و همه را کنار می گذاریم.
حالا در یک قابلمه، دو لیوان سرکه می ریزیم و لوبیا و هویج خرد شده را داخل آن ریخته و قابلمه را روی حرارت می گذاریم تا با شعله خیلی کم حدود یک ربع بجوشد و هویج و لوبیا کمی نرم شوند. در حین جوشیدن چند باری آن را زیر و رو می کنیم.
طرز تهیه ترشی سالاد فصل خوشمزه و مجلسی با گوجه فرنگی
ترشی سالاد فصل از ترشی های خوشمزه و عالی ...
بعد از یک ربع مقداری نمک، زردچوبه و فلفل قرمز بهش اضافه کرده و خوب هم می زنیم. بعد حرارت را خاموش می کنیم . توجه داشته باشید که پخت لوبیا زمان دقیقی ندارد و به نازکی لوبیا بستگی دارد. پس دقت کنید که زیاد نرم نشود.