سمعک یک وسیله الکترونیکی است که به افراد ناشنوا کمک میکند صداهای محیط اطراف را با شفافیت و وضوح بیشتری بشنوند. سمعکها انواع مختلفی دارند که افراد ناشنوا هنگام مراجعه به پزشک میتوانند از آن استفاده کنند. سمعک دیجیتال و سمعک آنالوگ از مهمترین انواع سمعک هستند که هنگام خرید باید به آن توجه کنید. برای آگاهی از ارزیابی شنوایی بزرگسالان, به مراکز معتبر و تخصصی مراجعه کنید.
یکی از اشتباهات افراد هنگام خرید سمعک، تنها توجه به وجه ظاهری آن است و توجهی به کارکرد و خصوصیات سمعک ندارند. به همین دلیل این افراد هنگام مراجعه به متخصص شنوایی و ادیولوژیست، میخواهند از سمعکی استفاده بکنند که به صورت نامریی در گوش آنها قرار بگیرد. این گونه افرد ناشنوا ممکن است اطلاعات زیادی درباره ویژگی سمعک آنالوگ و کارکرد آن نداشته باشند و هنگام استفاده از سمعک دچار مشکلات زیادی بشوند. به همین دلیل بسیار اهمیت دارد که اطلاعات کافی درباره سمعک آنالوگ و دیجیتال داشته باشید تا بتوانید خرید صحیح و مناسبی و مطابق با نیاز خود داشته باشید.
سمعک آنالوگ با سمعک دیجیتال تفاوتهای زیادی دارد. با پیشرفت تکنولوژی ساخت سمعک، سمعکهای دیجیتال امروزه بسیار بهتر از انواع سمعک آنالوگ کار میکنند. بر خلاف سمعک آنالوگ، در سمعک دیجیتال شما میتوانید سمعک را در شرایط مختلف شنیداری تنظیم بکنید. همچنین صدا در سمعک دیجیتال در مقایسه با نوع آنالوگ آن، با وضوح و دقت بسیار بیشتری شنیده میشود. سمعک دیجیتال میتواند صدا را به گونهای تنظیم بکند که جلوی رسیدن نویزها و صداهای اضافی به گوش گرفته بشود، در حالی که سمعک آنالوگ این قابلیت را ندارد.
در ادامه انواع ویژگی سمعک آنالوگ را بیان کردهایم:
۱- این سمعک بر خلاف سمعک دیجیتال این قابلیت را ندارد که انواع صداهای مزاحم و نویزها را از بین ببرد. از این روست که با استفاده از این نوع سمعک، همه صداها به صورت واضح و رسا به گوش شما نمیرسد.
۲- سمعک آنالوگ این امکان را ندارد که بر روی صدای وارد شده به سمعک، پردازش یا تغییرات بسیار زیادی ایجاد بکند و صداهای محیط بیرون به همان شکل واقعی خود به گوش میرسند.
۳- این امکان را ندارد که بتوان انواع صدا را بر روی آن کنترل و تنظیم کرد.
۴- دیگر ویژگی آن، این است که نمیتواند صدا را از حالت آکوستیکی خارج بکند. به همین جهت لازم است که تغییرات بسیار کمی بر روی سمعک آنالوگ صورت بگیرد و نیاز به تغییرات زیاد نمیباشد.
اگر میخواهید اطلاعات کاملتری در مورد سمعک آنالوگ بدست بیاورید
مقاله، “سمعک آنالوگ چیست؟” را مطالعه کنید.
از بهترین و مهمترین انواع این سمعک در بازار میتوان به سمعکهای زیر اشاره کرد:
۱- سمعک فوناک: این شرکت یکی از بهترین و قویترین کمپانیهای دنیا است و سمعکهای بسیار مناسب مخصوص کودکان کمشنوا تولید میکند.
۲- سمعک ریساند: شرکت ریساند یک شرکت مشهور است که سمعکهای دیجیتالی و آنالوگی بسیار مناسب تهیه میکند. برند ریساند باعث تحول بسیار زیادی در حوزه سمعک شده است.
۳- سمعک آنالوگ زیمنس: زیمنس یکی از کمپانیهای آلمانی معروف است که از سال ۱۹۱۳ اقدام به تولید سمعک نموده است. کیفیت سمعکهای این برند بسیار مناسب است. برای آگاهی از ارزیابی شنوایی بزرگسالان, به مراکز معتبر و تخصصی مراجعه کنید.
۴- سمعک سیگنیا
۵- سمعک استارکی
۶- سمعک اتیکون
۷- سمعک ویدکس
شما با توجه به ویژگی سمعک آنالوگ و نیازی که به سمعک دارید، میتوانید انواع سمعک آنالوگ را تهیه کنید. با استفاده از امکانات این سمعک، مشکلات شنوایی خود را کاهش بدهید.
مشاهده اطلاعات تماس
شماره تماس: ٢-٦٦٩٦٢٩٥١(۰۲۱)
اینفوگرافیک آشنایی با سمعک های آنالوگ
منبع: