یکی از خورش های ایرانی بسیار خوشمزه و سبز رنگ است که شما می توانید هم با گوشت و هم با مرغ در منزل تهیه کنید. بعضی روزا مدام درگیر این هستید که چی بپزید سعی کنید با تنوع در غذاهای خود طعم های جدیدی را تجربه کنید. این خورش ترخون ریحون عطر و بوی بهشت می دهد در کنار اون می توانید از خواص ریحون مانند آرامش دهنده اعصاب و سر درد و همچنین ضد دل پیچه بهره ببرید. از خواص ترخون نیز می توان به جلوگیری از رشد سلول های سرطانی، کاهش قند خون بیماران دیابتی اشاره کرد. امروز در پارسی دی خورش ترخون ریحون با مرغ را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید. برای حفظ سلامتی خود و دیگران، لطفا خرید ترخون خشک و خرید ترخون خشک عمده را از جایی مطمئن انجام دهید.
ریحون | ۲۵۰ گرم |
ترخون | ۲۵۰ گرم |
سینه مرغ یا فیله مرغ | به مقدار لازم |
پیاز | ۲ عدد |
کره | ۲۵ گرم |
آبلیمو یا آبغوره | ۱ ق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار لازم |
خورش کرفس یکی از انواع خورش های معروف و پرطرفدار ایرانی است. یکی از دلایلی که شاید کمتر خورش کرفس را بر سر سفره …
ریحون و ترخون را پاک کنید و چند بار بشورید تا تمام گل آن خارج شود سپس داخل آبکش ریخته تا آب اضافی آن خارج و خشک شود سپس با کمک غذاساز یا چاقوی تیز آن را ریز ریز خرد کنید. ریحون ترخون ریز شده را داخل تابه ریخته کمی که آب اضافی آن تبخیر شد روغن اضافه کنید کمی تفت دهید نیاز به سرخ کردن زیاد نیست در حدی که خامی آن برطرف شود.
پیاز را شسته و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه با مقداری زردچوبه و کره و روغن تفت دهید تا سبک و خوش رنگ شود سپس سینه های مرغ یا فیله مرغ برش خرده را با پیاز تفت می دهیم تا مرغ ها تغییر رنگ دهد به مرغ ها مقداری فلفل سیاه و نمک بزنید.
سبزی های سرخ شده را به مرغ ها اضافه کنید و تفت دهید سپس مقداری آبجوش ریخته و حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا ۲ ساعت خورش ترخون ریحون جا بیفتد و غلیظ شود در انتهای پخت آبلیمو و آبغوره را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه بعد خورش ترخون ریحون ما حاضر است آن را در ظرف سرو کشیده همراه با برنج زعفرانی میل کنید. نوش جان
منبع: