ترخون یکی از انواع گیاهانی است که دارای عطر و طعمی لذتبخش میباشد. این گیاه اغلب در مناطق شمالی آمریکای شمالی رشد میکند و میتواند تا ۴ الی ۶ پا ارتفاع داشته باشد. گیاه ترخون دارای فواید گوناگونی بوده؛ از همین رو، در اغلب غذاها و سالادهای گوناگن استفاده میشود. سس فرانسونی با ترخون یکی از پرطرفدارترین سالادهایی است که میتوان تهیه کرد. مهمترین نکته در تهیه این نوع سس میزان عطر و کیفیت ترخون میباشد. لازم است تا این گیاه را از یک مجموعه معتبر مانند بانک طعم خریداری کنید تا قادر به تهیه غذاهای خوش عطر و طعم باشید. برای حفظ سلامتی خود و دیگران، لطفا خرید ترخون خشک و خرید ترخون خشک عمده را از جایی مطمئن انجام دهید.
ترخون چیست؟
ترخون، گیاهی معطر و خوشبو از خانواده نعنا بوده که ارتفاع آن میتواند بین ۳۰ سانتیمتر تا یک متر باشد. برگهای ترخون به ساقهها منقسم و به سه لوب تقسیم میشوند، و کاپیتولهای کوچکی که به صورت خوشهای مجتمع هستند، از برگها بیرون میآیند.
برگهای ترخون طولی بین ۳ تا ۸ سانتیمتر و عرضی بین ۰.۵ تا ۱.۲ سانتیمتر دارند و کنارههای آنها صاف و بدون دندانه میباشند. این گیاه فاقد کرک است و گلهای آن در یک خوشه متراکم قرار میگیرند. رنگ گلهای ترخون ممکن است زرد یا قهوهای تیره باشند. این ماده در سس فرانسوی مورد استفاده قرار میگیرد و میتواند عطری دلپذیر را به این خوراکی ببخشد.
بیشتر بخوانید...
طریقه مصرف رزماری در آشپزی
طرز تهیه شوید پلو خوشمزه