من اینجام ....

دلنوشته های یک دختر 19 ساله

من اینجام ....

دلنوشته های یک دختر 19 ساله

طرز تهیه سس فرانسوی با ترخون

ترخون یکی از انواع گیاهانی است که دارای عطر و طعمی لذت‌بخش می‌باشد. این گیاه اغلب در مناطق شمالی آمریکای شمالی رشد می‌کند و می‌تواند تا ۴ الی ۶ پا ارتفاع داشته باشد. گیاه ترخون دارای فواید گوناگونی بوده؛ از همین رو، در اغلب غذاها و سالادهای گوناگن استفاده می‌شود. سس فرانسونی با ترخون یکی از پرطرفدارترین سالادهایی است که می‌توان تهیه کرد. مهم‌ترین نکته در تهیه این نوع سس میزان عطر و کیفیت ترخون می‌باشد. لازم است تا این گیاه را از یک مجموعه معتبر مانند بانک طعم خریداری کنید تا قادر به تهیه غذاهای خوش عطر و طعم باشید. برای حفظ سلامتی خود و دیگران، لطفا خرید ترخون خشک و خرید ترخون خشک عمده را از جایی مطمئن انجام دهید.

ترخون چیست؟
ترخون، گیاهی معطر و خوشبو از خانواده‌ نعنا بوده که ارتفاع آن می‌تواند بین ۳۰ سانتیمتر تا یک متر باشد. برگ‌های ترخون به ساقه‌ها منقسم و به سه لوب تقسیم می‌شوند، و کاپیتول‌های کوچکی که به صورت خوشه‌ای مجتمع هستند، از برگ‌ها بیرون می‌آیند.

برگ‌های ترخون طولی بین ۳ تا ۸ سانتیمتر و عرضی بین ۰.۵ تا ۱.۲ سانتیمتر دارند و کناره‌های آن‌ها صاف و بدون دندانه می‌باشند. این گیاه فاقد کرک است و گل‌های آن در یک خوشه متراکم قرار می‌گیرند. رنگ گل‌های ترخون ممکن است زرد یا قهوه‌ای تیره باشند. این ماده در سس فرانسوی مورد استفاده قرار می‌گیرد و می‌تواند عطری دلپذیر را به این خوراکی ببخشد.

 بیشتر بخوانید...
طریقه مصرف رزماری در آشپزی

طرز تهیه شوید پلو خوشمزه

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد